Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok.

Solentro logga

SÅ HÄR GÖR DU EN EGEN BOK          BOKSTORLEKAR         BOKTYPER         LEVERANSTID         KONTAKT

EN BOK ATT MINNAS

Att förlora en vän eller familjemedlem är tyvärr något som de flesta av oss upplever någon gång i livet. Att skapa en personlig minnesbok kan hjälpa till i sorgeprocessen och det är ett unikt och fint sätt att minnas den saknade.

Samla tankar, meddelanden, foton och minnen i en vacker bok. Något att för alltid bära med sig och kunna ge vidare till nästkommande generation.

 
GÖR DIN EGEN BOK
 
 

MÅNADENS FAVORITER

SQUARE

185 x 185 mm

 
LÄS MER
 

HÄFTBINDNING

Omslag och inlaga i färg

 
LÄS MER
 
 

@chloeelaurenclark

#SOLENTROSTORY

"Jag tar alltid bilder av Myah, men jag ville ha några av alla dessa foton av hennes första år samlade i en fotobok. Inte bara för oss, utan även för henne själv att kunna kolla i, och inte bara i telefonen.

Att få möjligheten att skapa och designa denna vackra fotobok i hårdband med Solentro var så enkelt och den blev till och med bättre än vad jag förväntade mig. Jag gick in i appen, laddade upp mina bilder, lekte runt med hur jag ville att sidorna skulle se ut. Enklare än så blir det inte. Jag är så glad och tacksam för hur boken blev."

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Levernstid

Leverans:
Cirka 1-2 veckor

1/2 priset!

Beställ mer än 1 exemplar av samma bok*

Få en bok gratis

Få en GRATIS bok: Bjud in en vän**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Grundare

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Grundare

Hjärtliga hälsningar från alla oss på Solentro 💛

FÖLJ OSS PÅ

FacebookInstagramYouTube
 

Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobokfotoalbumbröllopsbokexamensbok (yearbook), dopbokminnesbok,
bloggbokavskedsbok, "min första bok", projektarbetefödelsedagsbokABC-bokkokbokegenutgivningsjälvpublicering.
- Enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus hos Solentro när du gör din egen bok eller fotobok.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller kontohavare hos Solentro.

 

* ½ priset! Beställ mer än 1 exemplar av samma bok så får du alla efterföljande böcker för halva priset i samma beställning! (OBS! Gäller ej BASIC där rabatten redan är inräknad i mängdbeställningen.). Obs! Gäller ej beställningar via Solentro app.

** Bjud in en vän och så fort som en av dem har använt sitt presentkort kommer du att få en bok eller fotobok gratis. Rabatten på 339 kr gäller endast böcker från ditt bokkonto och kan inte kombineras med andra erbjudanden, frakt tillkommer. Prisexempel: Maxi hårdband, 20 sidor, ordinarie pris 339 kr. Rabatten gäller för den första boken och du behöver inte beställa mer än en bok. Du kan addera fler sidor, byta bokstorlek eller boktyp och givetvis beställa fler böcker – du betalar endast eventuella mellanskillnaden. Obs! Gäller ej beställningar via Solentro app.