20 kertaa nopeampi!

Solentro on nyt yli 20 kertaa nopeampi kuin aikaisemmin! Olemme tehneet ankarasti töitä tehdäksemme sinun kokemuksestasi mahdollisimman yksinkertaisen ja sujuvan – olemme ottaneet jättimäisen asekeleen eteenpäin! Mahdollisuudet lisätä ja poistaa sivuja, rajata kuvia, lisätä tekstejä ja muuta ovat nyt 20 kertaa nopeampia kuin aikaisemmin! 

Hyvästä voi aina tehdä paremman, ja siksi Solentro tekee jatkuvasti töitä vastatakseen asiakkaiden toiveisiin.

Solentro – monien mielestä maailman paras paikka omien kirjojen tekemiseen!


Hyvää pääsiäistä!

Solentro toivoo, että sinulla on pääsiäinen täynnä hyvää ruokaa ja ihania hetkiä – hyvää pääsiäistä!  


Säilytä kirjasi luovasti!

Kevät on aivan nurkan takana. Mikset käyttäisi uutta vuodenaikaa tekosyynä kotisi sisustuksen muuttamiseen? Kirjat ovat usein piilossa tavallisessa kirjahyllyssä, mutta me olemme löytäneet monia muitakin ratkaisuja inspiraatioksi. Voit esimerkiksi varata pienen nurkkauksen Solentro-luomuksille tai lahjoille. Me uskomme sanontaan ”Sharing is caring” – jakaminen on välittämistä – ja on aina hauskaa näyttää muille jotain persoonallista ja uniikkia, kuten oma kirja. Klikkaa tästä nähdäksesi listan ideoista!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!


Hyvää pääsiäistä!  

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.