50% alennus PDF/Security copy -tuotteista!*

Solentro tarjoaa mahdollisuuden tehdä kirjoistasi ikuisia! Kirjaudu sisään, jatka tilauksen tekemiseen ja valitse Lataa PDF/security copy. Ilmoita alennuskoodi ja maksa tilaus. Saat sähköpostiviestin, kun voit ladata kirjasi PDF-versiona tietokoneellesi/USB-laitteellesi/kovalevyllesi (kansi ja upotus eri linkeistä).

* Tavallinen hinta €11.50, tällä viikolla maksat vain €5,50!

Koodi:20pdffi16
Voimassa (asti): 2016-04-03

Huom: Tämä koodi on voimassa vain PDF-tuotteille, sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja vain korttimaksu on mahdollinen.


Maailman Kirjapäivä!

23. huhtikuuta on taas Maailman Kirjapäivä! Täydellinen syy saada valmiiksi se kirjaprojekti, jota olet jo hetken suunnitellut, tai ehkäpä aloittaa jotain uutta? Solentro on optimoitu sekä kuvien että tekstin sommitteluun, kokeile itse!


Lasten luomuksia

Yksi asiakkaistamme on opettaja, joka on luonut kirjoja yhdessä nuorten oppilaidensa kanssa. Oppilaat auttavat sekä kuvituksen että tekstin tuottamisessa, ja asiakkaamme laittaa kaikki osaset yhteen Solentron kirjan luonti järjestelmässä. Kirjat hän myy paikallisella torilla, ja rahat lahjoitetaan lasten yhdistykselle. Melko hienoa, eikö? Lapset ovat luovia ja heillä on mahtava mielikuvitus. Voi kuitenkin olla melkoinen urakka säilyttää kaikki taideteokset ja muut tuotokset aina nuorelta iältä asti – tuloksena on kasoittain papereita. Solentron avulla voit kerätä kaiken yhteen kirjaan, täydellinen ratkaisu pitkällä tähtäimellä. Meillä on myös monia lapsiteemaisia design-vaihtoehtoja järjestelmässämme. Tee oma kirjasi jo tänään!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!


Terveisiä! 

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.