Elämäsi paras päivä!

Kaikki valmistuvat oppilaat – Paljon onnea! Vaali tärkeitä hetkiä ja pidä muistot lähellä sydäntäsi. On hyvä idea painattaa muistot, kun ne ovat yhä tuoreina mielessäsi - tee siis kirja!

Kutsu ystävät ja perhe osallisiksi upean kutsujärjestelmämme avulla ja saa kaikki tarvitsemasi materiaali unelmiesi kirjan luomiseen!


Julkaise kirjasi maksutta!

Tiesitkö, että voit julkaista kirjasi Solentron kirjakaupassa maksutta?

Tulet saamaan sivustollemme ainutlaatuisen esittelysivun, josta kirjaasi voidaan helposti tilata. Voit jakaa kätevästi linkkiä sivullesi sähköpostitse, Facebookin kautta ja niin edelleen. Tällä tavoin kaikki läheisesi voivat tilata kirjasi kätevästi, saaden sen toimitettuna suoraan koteihinsa. Melko hienoa, eikö? Tämä on erinomainen tapa jakaa sukukirjaa, jota perhepiirisi on kysellyt jo vuosien ajan, taikka mahdollisesti kouluprojektia tai kuvakirjaa viimeisimmältä lomareissultasi!

Miten se sitten toimii: kun kirjasi on valmis, klikkaa “JULKAISE". Täytä kaikki tarpeelliset tiedot, minkä jälkeen kirjasi on valmis tilattavaksi kirjakaupastamme!  

Onnea matkaan!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!


Terveisiä! 

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.