Kesälukemista!

Toivomme, että nautit kesästä, ja että sinulla on mahdollisuus huilata ainakin hetkinen. Vietät kesääsi sitten rannalla tai sisällä sadepäivänä, kirjan kanssa on aina mukava rentoutua.

Täällä Solentrolla haluamme jakaa kanssasi joitain lempiteoksistamme ja toivomme sinun saavan apua näistä suosituksista, jos oma kirjahyllysi on jo koluttu läpi:

Paulo Coelho - Alkemisti. "Ajaton kirja, joka muistuttaa seuraamaan sydäntään ja pitämään unelmistaan kiinni."

Nick Hornby – Uskollinen äänentoisto. "Nick Hornby kirjoittaa musiikista uskomattoman hyvin ja pystyy yhdistämään jopa kaikkein mitättömimmätkin tapahtumat elävästi tiettyyn kappaleeseen tai tunteeseen."

Philip Pullman – Kultainen kompassi. "Tämä kirja, joka sopii niin aikuisille kuin lapsillekin, saa mielikuvituksen lentämään ja vie sinut aivan uuteen maailmaan."

Ayn Rand - Atlas Shrugged. "Eeppinen tarina hyvän ja pahan taistosta, joka on kerrottu ainutlaatuisella tavalla. 1200 sivua nautintoa!" (Kirjaa ei ole käännetty suomeksi)


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!


Terveisiä! 

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.