Entinen toimitusjohtajan avustaja kertoo…

Olen työskennellyt Solentrolla kymmenen kuukautta, ja nyt jätän tehtäväni seuraajalleni Karolinalle, mikä herättää sekä ilon että haikeuden tunteita. Iloa, koska aikani yrityksen palveluksessa on ollut kivaa ja opettavaista, mutta myös hieman haikeutta, koska jätän taakseni omasta mielestäni huippuhyvän yrityksen.    

Solentrolla työskennellessäni olen hoitanut useita erilaisia tehtäviä, jotka kaikki ovat tarjonneet minulle mahdollisuuksia oppia uutta. Työ on sisältänyt päivittäisiä rutiineja kuten asiakaspalvelua ja uutiskirjeitä, mutta myös asiakastapaamisia messuilla, graafisen materiaalin työstöä, strategiakeskusteluja ja paljon muuta. Olen ensimmäisestä päivästä lähtien tuntenut itseni osaksi yritystä, ja että mielipiteitäni ja ideoitani arvostetaan. Uskon, että juuri se on ikään kuin Solentron kulmakivi - mikään ei ole varsinaisesti mahdotonta. Tottakai rajat tulevat jossain aina vastaan, kuten kaikissa yrityksissä budjetteineen, mutta niin kauan kuin osoittaa innostusta ja kiinnostusta, voi todellakin osaltaan olla auttamassa Solentroa eteenpäin.    

Hampus ja Tobias, Solentron toimitusjohtaja, ovat kaksi tulisielua, jotka mahdollistavat Solentron olemassaolon. Heidän halukkuutensa kehittää asiakassuhteita ja käyttäjäystävällisyyttä on tehnyt työstäni helpompaa, sillä jokainen ongelma nähdään pysyvämmän ratkaisun löytämisen avaimena. Yleisesti ottaen yrityksellä on tyytyväinen asiakaskunta, mikä niin ikään toimii oivallisena ponnahduslautana ongelmien tehokkaaseen ratkaisemiseen. Hampus ja Tobias ovat myös erittäin mukavia työkavereita, jotka monesti tarjoavat niin neuvoja kuin vitsejäkin. Silloin tällöin otetaan aikaa rupattelutauoille, ja vähintään kerran kauden aikana tarjotaan runsaskätinen after-work! Tobias ja Hampus eivät kaihda antaa suoraa palautetta, mitä olen arvostanut paljon, sillä se on antanut minulle mahdollisuuden jatkuviin parannuksiin.    

Muita hyviä puolia Solentrolla työskentelyssä ovat olleet joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Koska olen opiskellut samanaikaisesti, tämä on sopinut minulle hyvin. Solentron toimitiloissa tarjoillaan aamiainen joka torstai, ja toimisto on muutenkin viihtyisä ja yrittäjähenkinen.    

Suosittelisin siis Solentroa jokaiselle, joka on halukas pääsemään sisälle pienehköön yritykseen, jossa ideat ja yrittäjähenki ovat aina tervetulleita, ja jossa sinut nähdään ihmisenä ja aikaansaannoksesi saavat arvostusta. Kiitos tästä ajasta, Hampus ja Tobias!

/Julia


Hauskaa Halloweenia!

Joko sinulla on asu valmiina vuoden pelottavinta iltaa varten? Tee tulevasta Halloweenista unohtumaton ja ota kamerasi mukaan hauskanpitoon! Tämän jälkeen voit tehdä Halloween-kuvistasi oman valokuvakirjan!

Haluatko mahdollisesti valmistella oman, karmaisevan tarinasi kaikkia tulevia Halloween-juhlia varten? Jaa tarinasi tekemällä aiheesta ikioma kirja! Solentron sivuilla voit luoda helposti minkälaisen kirjan tahansa - vaihtoehtoja on loputtomiin!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!


Terveisiä! 

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.