Kotoinen marraskuu!

Toivomme teille kaikille todella kotoista marraskuuta. Tartu mukavaan kirjaan sateen ropistessa ulkona. Anna tarinoiden vallata mielikuvituksesi, ehkäpä saat niistä inspiraatiota oman tarinasi kirjoittamiseen!

Oman kirjan tekeminen on vain klikkauksen päässä sinusta – kirjaudu sisään Solentro-tilillesi ja aloita kirjasi toteuttaminen!


Joulu on pian täällä!

Oletko jo alkanut suunnitella tulevan joulun lahjoja? Harvat asiat ovat mukavampia, kuin saada lahjaksi kirja täynnä muistoja ja kuvia. Onko sinulla sisaruksia? Jakaaksesi lahjan käytä toimintoamme, jonka avulla voit kutsua muita mukaan kirjan tekoosi ja koota muistoja yhdessä. 

Ala koota kirjaasi jo tänään ja ehdit viimeistellä täydellisen joululahjasi mainiosti.


Älä unohda isänpäivää Marraskuun 13. päivänä!

Tee isällesi lahjaksi kirja täynnä muistoja!

Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.!

(Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.)


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!


Terveisiä! 

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.