Toimitus ennen Joulua!*

Normaali toimitusaika: Noin 1-2 viikkoa. Joulun alla toimitamme huomattavasti nopeammin. Voidaksemme toimittaa kirjasi ennen Joulua toivomme saavamme tilauksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 18. joulukuuta keskiyöhön mennessä! Mitä nopeammin teet tilauksen, sitä nopeammin lähetämme sen sinulle.

Kirjasi painetaan ja sidotaan yksilöllisesti pisimmälle kehitetyin, ympäristöystävällisin toimenpitein. Käytämme korkealuokkaisinta ja viimeisintä painolaatua yhdistäen sen perinteisen kirjasidonnan kestävyyteen. Kirjasi lähetetetään turvallisesti, erityisesti kirjoille suunnitellussa pakkauksessa.

*Mikäli tilauksesi sisältää useamman kirjan ja/tai suurikokoisen kirjan, pakettisi toimitus saattaa kestää pidemmän ajan. Solentro ei ole vastuussa mahdollisista toimitusviiveistä eikä mahdollisesta kuljetusliikkeen huolimattomasta paketinkäsittelystä.


Vuosikatsaus 2016

Iloisina ja ylpeinä voimme ilmoittaa, että Solentro on tänä vuonna ylittänyt 155 000 käyttäjän rajan!

Asiakastyytyväisyys on ollut koko vuoden huipussaan – lue saamamme arvostelut täältä!

Kasvuvauhtimme on kova, ei ainoastaan käyttäjämäärien suhteen vaan myös toiminta-alueen kasvamisen myötä – Solentro toimii nykyään 10 eri kielellä (ruotsi, saksa, tanska, norja, suomi, espanja, italia, hollanti, ranska ja englanti)! 

Palvelinkapasiteettimme on kasvanut voimakkaasti nopean kasvumme vanavedessä – nyt yhä useammat ihmiset voivat ottaa kaiken hyödyn irti nopeammasta ja paremmin toimivasta kirjantekojärjestelmästä!

Lopuksi haluamme kiittää kaikkia teitä mahtavia Solentron käyttäjiä! Te luotte kirjoja, jotka ovat täynnä rakkautta, viisautta ja ihania muistoja – jatkakaa tämän ilon levittämistä!

Solentro toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! 

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.