Maailman tarinankerrontapäivä!

Tiesitkö, että maaliskuun 20. päivänä vietetään mailman tarinankerrontapäivää? Tuona päivänä ihmiset ympäri maailman kertovat tarinoitaan toisilleen. Päivää vietetään 25 maassa viidellä eri mantereella. Mahtavaa, eikö?!

Mikäli sinulla on tarina jaettavanasi, kirja on siihen uskomattoman toimiva väline. Miksipä et siis aloittaisi kirjoittamaan tarinaasi jo tänään? Klikkaa tästä päästäksesi alkuun. 


Kevät on viimein ovella!

Kevät on ehkäpä kaikkein kaunein vuodenaika! Keväällä voit viettää paljon aikaa ulkona ja nauttia runsaasta valon kirjosta. Äläkä unohda kameraasi sisätiloihin. Solentro kannustaa valokuvaamaan ja haluaa antaa muutamia vinkkejä siihen, kuinka voit kehittää valokuvaustaitojasi.

Yritettäessä ottaa kuvaa henkilöstä taustavalon edessä, yleisin ongelma on se, että kuvattava henkilö jää kuvassa liian tummaksi hahmoksi ympärillä olevan maiseman ollessa puolestaan hyvin valotettu. Välttääksesi tätä sinun kannattaa astua lähemmäksi kuvattavaa henkilöä, jotta kamera voi asettaa tilanteeseen sopivan valotuksen ja muodostaa koko kuvausalan. Tämän jälkeen ota askel taaksepäin ja nappaa valokuva.

Voit myös käyttää pistemittausta mittaamalla esimerkiksi kuvattavan henkilön kasvojen valotusastetta. Tätä menetelmää käyttämällä maisemastasi tulee kirkkaampi ja kuvattavaan henkilöön kohdistuu parempi valotus. Voit myös käyttää salamaa tasoittaaksesi taustalla olevaa, voimakkaasti valaistua maisemaa.

Pidä hauskaa kamerasi kanssa, äläkä unohda koota kauniita kuviasi yhteen ja luoda valokuvakirjaa, jonka ihanat muistot pääsevät ilahduttamaan myös ystäviäsi ja perhettäsi. Kirjaudu sisään omalle Solentro-tilillesi klikkaamalla tästä.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.