Tuoreimmat uutiset!*

Elämme muutoksen aikoja, mitä tulee kirjojesi toimittamiseen. Uuden, kehittyneen terveyslinjauksemme ansiosta me Solentrolla olemme hankkineet tuhansia Solentro-pyöriä! Tämä mahdollistaa henkilökuntamme toimittamaan kirjasi perille erinomaisen nopeasti puhumattakaan siitä, miten terveellistä se meille on!

Kirsikkana kakun päällä, kirjat toimitetaan perille hyvin henkilökohtaisella tavalla. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, voit mieluusti tarjota kirjalähetillemme suihkun hänen perille saapuessaan, kiitos!*

*Oletko huomannut, mikä päivä tänään on? Aprillia... hihi


Uutuus – valitse matta tai kiiltävä kansi!*

Solentro kehittyy jatkuvasti. Yksi käyttäjiltämme tulleista toiveista on ollut voida valita kiiltävän ja mattapintaisen kannen väliltä - nyt se on mahdollista! 

Tilauslomakkeessa voit valita kiiltävän ja matan kannen väliltä. Tämä kaikki siksi, jotta saisit täyden valinnanvapauden!

*Ei koske taskukirjaa, jota saa ainoastaan mattapintaisella kannella.


Hyvää pääsiäistä!

Aika lentää ja pääsiäinen kolkuttaa jo ovella! Solentro toivottaa sinulle ihanaa pääsiäistä herkullisine ruokineen, mahtavassa seurassa.

Äläkä unohda ottaa kuvia kokoontumisestanne ja luoda henkilökohtaista valokuvakirjaa, joka on tulvillaan muistoja.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.