Äitienpäivä!

Mitä äitisi merkitsee sinulle?

Kirjoita se ylös kirjaan ja anna kirja äidillesi äitienpäivänä. Olemme testanneet tämän, ja voimme luvata että persoonallisin tervehdyksin ja kuvin varustettu kirja on hyvin arvostettu lahja.

Voit myös kutsua sisaruksesi mukaan kirjan tekoon ”Kutsu muita” -toiminnollamme. Tällä tavoin voitte helposti hallita kaikkea Solentron sivustolla. Automaattinen palvelu toimittaa sisaruksillesi sähköpostin, jonka kautta he voivat osallistua kuvineen sekä tervehdyksineen tai muine teksteineen. Mikä parasta, kaikki tämä siirretään automaattisesti kirjaasi.

Miksi siis enää odottaisit? Kirjan teko on helppoa ja hauskaa ja meillä voit luoda aivan kaikkea äitisi reseptikirjan uusintapainoksesta aina valokuvakirjaan, joka esittelee muistoja viimeisimmältä yhteiseltä lomareissultanne. Onnea matkaan!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.