Tutustu hauskimpiin valmistujaiskuviin!

Onnittelut kaikille valmistuville (ja jo valmistuneille) opiskelijoille!

Vaali hetkiä ja pidä muistot lähellä sydäntäsi. On hyvä ajatus painattaa muistot paperille niiden ollessa vielä tuoreina mielessä – tee kirja jo tänään!

Kutsu ystävät ja perhe osallistumaan kirjan tekoon käyttämällä sähköpostipohjaista kutsupalveluamme, jonka avulla saat materiaalia helposti ja nopeasti – voit luoda ainutkertaisen muiston!


15 € lahjakortti + Instagram = Totta

Solentro haluaa jakaa kaikki asiakkaidemme uskomattomat tarinat!

Tästä lähtien Solentro löytyy Instagramista nimellä solentro.english
Osallistu Instagramissa JA saat 15 € arvoisen lahjakortin!

Lisää hashtag #solentrostory ja kuva kirjastasi sekä muutama rivi kirjaa koskien, kuten millaisen vastaanoton se sai (mikäli kyseessä oli lahja) ja/tai muita ajatuksia kirjaasi liittyen. Voit myös lähettää meille sähköpostitse kuvan kirjastasi ja siihen liittyvän tekstin, niin lisäämme sen Instagramiin puolestasi!

Lähetä kuvasi kesäkuussa, ja saat 15 € arvoisen lahjakortin!


Mahdollisuus rajata taustakuviasi!

Solentro on kehittänyt ominaisuuksiaan. Tästä lähtien voit rajata kaikkia kirjaasi sijoittamiasi kuvia, jopa ”Oma taustakuva” -kuviasi.

Vedä ja pudota kuva Oma taustakuva -ikkunan tilaan käyttääksesi sitä taustakuvana kirjassasi. Käytä omaa taustakuvaa kannessa, yksittäisellä sivulla tai koko aukeamalla. Voit tietysti myöhemmin sijoittaa muita kuvia ja tekstiä taustakuvan päälle eri sivumallejamme käyttäen.

Onnea ja menestystä kirjasi kokoamiseen!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.