UUTTA! Saa kirja tai valokuvakirja ILMAISEKSI!

Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi!*

Klikkaa tästä kutsuaksesi ystäväsi mukaan!

* Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 35.52 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 35.52 eur. Alennuksesi koskee 35.52 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron.

Myös vakioalennuksemme on voimassa: jos tilaat enemmän kuin yhden kopion samasta kirjasta, saat saman tilauksen seuraavat kirjat puoleen hintaan! (HUOMAA: ei koske taskukirjaa, johon sisältyy jo valmiiksi oma alennuksensa)


#Solentrostory tyytyväiseltä asiakkaalta

”Annoimme sen Natashalle hänen 21. syntymäpäivänsä aattona ja hän itki avattuaan paketin. Hänen tunteensa suorastaan pursuivat iloa... Kirjan laatu on loistava ja se näyttää todella tyylikkäältä. Liian monet ihmiset eivät enää nykyisin lue kirjoja, mutta tämä onkin kirja koko loppuiäksi! Siis kaikki te, jotka luette tämän, tehkää se; luokaa oma erityinen kirjanne jo tänään. Kiitos Solentro avustanne prosessin suorittamisessa. /Anna Hutt"

Haluatko olla mukana Instagramissamme? Kerro meille sinun oma #solentrostory


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.