Hauskaa Halloweenia!

Halloween lähestyy. Oletko jo päättänyt, miten pukeudut?

Inspiroidu Halloweenista käyttäen omia ainutlaatuisia kummitusjuttujasi ja tee kauhutarinakirjasi. Solentrolla voit tehdä aivan minkä tyyppisen kirjan haluat ja se on todella helppoa. Äläkä ainoastaan luota meidän sanoihimme, vaan katso tästä, mitä muut kirjojen tekijät sanovat Solentrosta

Älä unohda ostaa muutamia ylimääräisiä kirjoja, joita voit lahjoittaa ystävillesi ja perheesi jäsenille. Jos tilaat enemmän kuin yhden kopion samasta kirjasta, saat seuraavat kirjat samassa tilauksessa puoleen hintaan! (HUOMAA: ei koske taskukirjaa, johon ylimääräinen alennus jo sisältyy)


Tee valokuvakirja lapsellesi

Monet asiakkaistamme tekevät kirjoja lastensa ensimmäisestä vuodesta tai kokoavat vain suuren määrän söpöjä kuvia yhteen kauniiksi kuvakirjaksi! 

Tiesitkö, että Clevelandissa asuvan psykologin David Kraussin tutkimuksen mukaan perhekuvien ripustaminen seinille kohottaa lasten itsetuntoa? Krauss suosittelee sijoittamaan valokuvia lapsesta lapsen huoneeseen levittämään ympärilleen signaalia “Sinä olet tärkeä ja rakastettu”.

Me uskomme, että valokuvakirja, jossa on valokuvia lapsestasi, ajaa saman asian kuin valokuvat seinällä - ala tehdä omaa kirjaa nyt!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.