Toimitus ennen Joulua!*

Normaali toimitusaika: Noin 1-2 viikkoa. Joulun alla toimitamme huomattavasti nopeammin. Voidaksemme toimittaa kirjasi ennen Joulua toivomme saavamme tilauksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 17. joulukuuta keskiyöhön mennessä! Mitä nopeammin teet tilauksen, sitä nopeammin lähetämme sen sinulle.

Kirjasi painetaan ja sidotaan yksilöllisesti pisimmälle kehitetyin, ympäristöystävällisin toimenpitein. Käytämme korkealuokkaisinta ja viimeisintä painolaatua yhdistäen sen perinteisen kirjasidonnan kestävyyteen. Kirjasi lähetetetään turvallisesti, erityisesti kirjoille suunnitellussa pakkauksessa.

*Mikäli tilauksesi sisältää useamman kirjan ja/tai suurikokoisen kirjan, pakettisi toimitus saattaa kestää pidemmän ajan. Solentro ei ole vastuussa mahdollisista toimitusviiveistä eikä mahdollisesta kuljetusliikkeen huolimattomasta paketinkäsittelystä.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! 

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.