Ihanaa Ystävänpäivää!


Ystävänpäivä on jo nurkan takana, ja mikä päivä voisikaan olla sen parempi osoittamaan rakkaillesi, että todella välität heistä?

Tartu tilaisuuteen ja anna ainutlaatuinen lahja, joka on tehty rakkaudella. Uniikit ja personoidut lahjat ovat meidän intohimomme Solentrolla.

Alta löydät täydellisen respetin ainutlaatuiseen lahjaan!

Ainesosat:

  • Omat lempikuvasi
  • Asiakastili osoitteessa Solentro.fi
  • Rakkausrunot
  • Haluamasi sivumallit

Kuinka toimia:

Miksaa sivumallit, kuvat ja runot mieleiseksi kokonaisuudeksi. Yhdistä erilaiset designimme niihin ihanasti. Kruunaa kokonaisuus lisäämällä kirjaan lisäsivuja ja anna kokonaisuuden kohota upeasti esiin joko matta- tai kiiltäväpintaisen kannen avulla. Keskity ystävänpäiväherkkujen leipomiseen noin 1-2 viikon ajan, kunnes saat ihastuttavan kirjasi postin mukana.

Toivotamme sinulle onnellista ystävänpäivää!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Ihanaa Ystävänpäivää!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.