15€ käyttöösi!

Haluamme kiittää sinua tarjoamalla sinulle 15€ ostosrahaa Solentroon.

Tee oma kirjasi Ystävänpäiväksi helmikuussa tai miksi et tekisi kopioita omista kirjoistasi, täysin uutta kirjaa tai anna koodia lahjaksi?

Koodi: 44NM4AHN1B
Arvo: 15€*
Voimassa: Helmikuun 28. päivään saakka. 2018

Oletko kuullut meidän mahtavasta paljoustarjouksesta? Jos tilaat enemmän kuin yhden kirjan, saat saman tilauksen muut kirjat puoleen hintaan! (HUOM! Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kuten valmiiksi alennettuihin tasku kirjoihin tai pokkareihin)

* Kirjoita koodi samalla tavalla kun tilauksessa ja alennus vähennetään automaattisesti maksun yhteydessä. Alennus koskee ainoastaan kirjan hintaa sinun kirjatililtäsi. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät kuulu tarjoukseen.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.