Maailman tarinankerrontapäivä!

Oletko valmis maailmanlaajuiseen tarinankerrontapäivään?

20.3. on maailman tarinankerrontapäivä, toisin sanoen maailmanlaajuinen tarinankerronnan taiteen juhlapäivä. Ihmiset sankoin joukoin ympäri maailman kerääntyvät yhteen kertomaan ja kuuntelemaan tarinoita. Tämä on täydellinen tapa inspiroitua ja jakaa toinen toisilleen uskomattomia tarinoita.

Mikäli sinulla on tarina jonka haluat jakaa, kirja on uskomaton valine tähän. Miksi et siis alkaisi kirjoittaa tarinaasi jo tänään? Klikkaa tästä aloittaaksesi.

Käytä hashtagiamme #solentrostory jakaaksesi oman tarinasi/kirjasi Instagramissa.


Iloista pääsiäistä

Me täällä Solentrolla toivotamme sinulle ihanaa pääsiäistä herkullisen ruoan, ystävien ja perheen kesken. HUOMIO: Ethän unohda syödä paljon karkkia!

Älä unohda ottaa valokuvia kokoontumisestanne – luo oma persoonallinen valokuvakirjasi täynnä muistoja.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.