Paras lahja ikinä!

Onko sinulla vaikea päättää, mitä antaa lahjaksi jollekin, josta välität? Solentrolla on ratkaisu tähän, ja jaamme sen sinulle mielellämme.

Persoonallinen ja ainutlaatuinen lahja vastaanotetaan usein ilon kyynelten saattelemana, ennen kaikkea siksi että lahjaan on laitettu aimo annos ajatusta. Sinun ei tarvitse odottaa erityistä tilaisuutta; jokainen päivä on taianomainen. Hyödynnä tätä ajatusta!

Valokuvakirjassa


Maailmassa ei ole isovanhempaa, joka ei vuodattaisi kyyneliä kirjasta, johon on tallennettu mahtavia hetkiä hänen omista lapsenlapsistaan!

Näytä hänelle rakkautesi

Kirjoita kauniita runoja, raapusta ainoastaan "I love you" tai kokoa parhaat lomakuvasi. Tai miksi et tekisi hieman kaikkea edellämainittua?


Ensimmäinen kirjani

Tiesitkö, että mikäli lapsi näkee kuvia itsestään kotonaan (tai valokuvakirjassa), se kohottaa hänen itsetuntoaan? Kuva lapsesta lähettää lapselle signaalin “Olet tärkeä ja rakastettu”.

ruoan rakatsaja

Keittokirja

Kokoa yhteen kaikki suosikkireseptisi ja luo herkullinen keittokirja jaettavaksi ystävillesi!

Miksi et lahjoisi itseäsi?

Hemmottele itseäsi joko kirjalla tai valokuvakirjalla, josta löytyy kaikki viime vuoden parhaat muistot. Tee kirjasi jo tänään – klikkaa tästä!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.