Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Uusi aikakausi on alkanut!

Kevät on viimeinkin saavuttanut meidät ja juhlimme sitä sekä 10. vuosipäiväämme verkkosivustomme uudella & parannellulla muotoilulla. Sivustostamme on nyt helpompi saada yleissilmäys ja siinä on nykyaikainen kosketus. Haluamme sinun saavan paremman kokemuksen koko sivustollamme.

Muutamia uutisia:
- Kuinka teet oman kirjasi - vinkkejä siitä, kuinka pääset alkuun!
- Uusia suunnittelumalleja kirjallesi!

Tutustu uuteen verkkosivustoomme osoitteessa www.solentro.fi


Giveaway @Solentro.english

Juhlimme 1-vuotisjuhlaamme Instagramissa ja haluamme tietysti jakaa juhlinnan iloa kanssasi. Mahdollisuus voittaa haluamasi kirja!

Osallistuminen ja VOITTAMINEN:
1. Seuraa meitä Instagramissa @solentro.english(jos sinulla ei ole Instagramia, voit seurata meitä Facebookissa)
2. Tägää kaksi ystävääsi giveaway-postaukseemme
3. Vastaa kysymykseen: “Millaisen kirjan haluaisit tehdä?”

Toista giveaway niin monta kertaa kuin haluat. Mitä useamman ystävän tägäät ja mitä useammalle jaat tämän, sitä suurempi on mahdollisuutesi voittoon. Kilpailu päättyy 25. toukokuuta.

Onnea matkaan!


Äitienpäivä – todella juhlimisen arvoista!

Mitä äitisi merkitsee sinulle?

Voit helposti ja nopeasti luoda yksilöllisen äitienpäivälahjan ja kertoa äidillesi, kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

Voit luoda ainutlaatuisen ja erityisen lahjan ihanalle äidillesi ainoastaan 7,93 € hinnasta alkaen. Meillä on eri kokoja, eri kirjatyyppejä ja eri suunnittelumalleja, joista voit valita. 

Ala luoda omaa kirjaasi tai valokuvakirjaasi jo tänään!


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.