Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Ikimuistoinen kesä!

Kesän aikana otetaan usein runsaasti valokuvia. Älä jätä näitä kuvia kuitenkaan unohduksiin, vaan tee niistä oma valokuvakirja!


Anna kirja lahjaksi kiittääksesi upeasta lomasta tai lähetä muistojen kirja ystävillesi hauskan yhdessä vietetyn kesän jälkeen.

Solentro tarjoaa uskomattoman reilun alennuksen – tilatessasi enemmän kuin yhden kopion samasta kirjasta tai valokuvakirjasta, saat samaan tilaukseen sisältyvät seuraavat kappaleet puoleen hintaan!*

*(HUOMIO: ei koske taskukirjaa, johon lisäalennus sisältyy jo valmiiksi)


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.