Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Jaa oma #solentrostory kanssamme!


Haluaisimme ehdottomasti nähdä kauniit kirjasi sekä etenkin kuulla tarinan siitä, miksi kirjastasi tuli juuri sellainen, kuin se on! Kirja on loistava lahja, joka usein vastaanotetaan kyynelsilmin, sillä oman kirjan tekemisen eteen nähty vaiva huomataan varmasti.

Kirjalla voi olla itse asiassa jopa tuhansia eri tarkoituksia. Jaathan kanssamme tarinasi kirjastasi ja/tai siitä, mitä tuntemuksia sen vastaanottaminen lahjan saajassa herätti!


Postaa tarinasi Instagramiin
hashtagillä #solentrostory
ja kerro meille siten tarinasi.

Kurkkaa myös @solentro.english nähdäksesi inspiroivia kuvia ja käytä hashtagiä #solentrostory päästäksesi esille meillä Solentrolla.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.