Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

5 yksinkertaista tapaa ottaa parempia valokuvia valokuvakirjaasi!

5 yksinkertaista tapaa ottaa parempia valokuvia valokuvakirjaasi!


1. Siirry lähemmäksi kohdetta. Mikään ei pilaa valokuvaa tehokkaammin kuin häiritsevä tausta. Jos sinulla on hieno tausta, yritä siirtää kohdetta lähemmäksi kameraa, niin ettei se häviä taustaan.

2. Ota paljon kuvia. Voit ottaa niin monta kuvaa kuin voit tallentaa ja tehdä vain pieniä muutoksia nähdäksesi, mikä niistä näyttää parhaalta.

3. Katso valoa. Etsi valo ja näe, mistä se on tulossa ja käytä sitä hyödyksesi. Kysy itseltäsi: kuinka voin käyttää valoa saadakseni valokuvani näyttämään paremmilta?

4. Käytä salamaa päivällä. Ehkä ajattelet, että sinun tulee käyttää salamaa vain yöllä ja ulkona, mutta se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Jos ulkona on erittäin kirkas päivä ja aurinko luo jyrkkiä varjoja kohteeseesi, käytä salamaa. Pakottamalla ylimääräistä valoa kohteeseesi voit täyttää häiritsevät varjot ja luoda tasaisen valaistuksen.

5. Pidä asiat yksinkertaisina. Jos olet aloittelija, yritä poistaa niin monta elementtiä kuin mahdollista ja käytä vain yhtä tai kahta kiinnostavaa kohdetta. Siinä tapauksessa voit olla varma, etteivät valokuvasi näytä sotkuisilta.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.