Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Nopein valokuvakirja ikinä!

5 yksinkertaista tapaa ottaa parempia valokuvia valokuvakirjaasi!


Tiesitkö, että on olemassa nopeampi tapa tehdä oma, personoitu kuvakirja?


Nyt voit tehdä oman valokuvakirjasi täysin automatisoidusti. Ladatessasi valokuvasi Solentron tilillesi pääset automaattisesti täyttämään kirjan kuvillasi.

Tämän helpommaksi homma
ei enää voi muuttua!

Vaikka valitsetkin kirjaasi automaattisen valokuvien täytön, siitä huolimatta voit aina siirtää kuviasi jälkeenpäin. Tämä on varmastikin nopein ja helpoin tapa ikinä tehdä oma kirjasi!


Halloween on jo ovella…

Halloween

Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? Klikkaa tästä.

Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.