Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Toimitus ennen joulua!

Christmas


Tavallinen toimitus: Noin 1-2 viikkoa.

Ennen joulua toimitamme paljon nopeammin. Jotta voisimme toimittaa kirjasi ennen joulua, haluaisimme saada tilauksesi niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään klo 02.00 maanantaina 17. joulukuuta!*


Mitä aikaisemmin tilaat,
sitä nopeammin voimme lähettää
kirjasi sinulle.

*Jos tilauksesi sisältää useita kirjoja ja/tai suuren kirjan, saattaa toimitus kestää kauemmin. Solentroa ei voida pitää vastuullisena kuljetusyrityksen mahdollisesti aiheuttamista viivästyksistä tai laiminlyönneistä. Jos haluat olla varma siitä, että saat tilauksesi hyvissä ajoin ennen joulua, tee tilauksesi joulukuun alussa.


Ainoa, mitä haluan jouluksi, on... kirja!

Christmas

Joulu kolkuttelee jo nurkan takana ja olemme varmoja siitä, että odotatte kaikki lunta, joululauluja ja paljon lahjoja.

Tämä on kiireistä aikaa ja etsimme kaikki täydellistä lahjaa rakkaillemme… meillä on siihen ratkaisu – nimittäin kirja.Harvat asiat ovat parempia lahjoittaa kuin ihana kirja täynnä muistoja!

Te, jotka keräätte tekstejä ja valokuvia muilta, varmistakaa, että käytätte toimintoamme ”Kutsu muita” luodaksenne kaikkien aikojen parhaan joululahjan!


Monet asiakkaamme ovat kysyneet ohjevideota, joka on nyt vihdoinkin täällä!

Video - make your own book

Katso video YouTubessa nähdäksesi, kuinka helppoa oman kirjasi tekeminen on. Videon avulla saat loistavia vinkkejä ja ideoita seuraavaa kirjaprojektiasi varten.


Kun siirryt katsomaan videota, painathan ”tilaa”-painiketta nähdäksesi enemmän videoita.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.