Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Meiltä teille: €15 kuponki!

NEW BOOK

Haluamme kiittää teitä siitä, että olette olleet mitä parhaita asiakkaitamme. Sinä olet yksi 230 000 Solentro-käyttäjästämme ja meillä on enemmän sivustollemme palaavia käyttäjiä kuin koskaan aikaisemmin. Pyrimme jatkuvasti parantamaan Solentroa, jotta voisimme jatkaa vaikutuksen tekemistä sinuun.

Tänä vuonna toteutimme verkkosivuillammeuuden, raikkaan, entistä paremman designin ja toivomme, että pidät siitä.


Haluamme kiittää sinua
tarjoamalla sinulle €15
ostosrahaa Solentroon.

Koodi: 7FTL7Z3587
Arvo: €15*
Voimassa: Helmikuun 28. päivään saakka. 2019

Oletko kuullut meidän mahtavasta paljoustarjouksesta? Jos tilaat enemmän kuin yhden kirjan, saat saman tilauksen muut kirjat puoleen hintaan! (HUOM! Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kuten valmiiksi alennettuihin tasku kirjoihin tai pokkareihin).

* Ilmoita koodi tilausta jättäessäsi ja alennus vähennetään automaattisesti. Alennus koskee ainoastaan oman kirjatilisi kirjoja, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Alennus voidaan käyttää ainoastaan kerran per talous, toimituskulut lisätään.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.