Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Toiveesi on lakimme!

NEW BOOK

“Matta on uusi musta!” Tiedätkö miksi? No siksi, että rakastat sitä!

Vuosien aikana olemme saaneet paljon hyvää palautetta mattakannestamme ja me pidämme siitä ihan yhtä paljon kuin tekin. Siksi olemme muuttaneet kantemme oletusarvoksi matan kiiltävän sijaan ja toivomme, että tämä upea viimeistely miellyttää entistä useampia!

Voit tietysti edelleen valita kiiltävän kannen tilausta tehdessäsi, jos se miellyttää sinua enemmän!


Tee kirjoistasi vieläkin isompia ja parempia!

Vuosien aikana useat teistä ovat toivoneet kirjoihimme isompia sivumääriä. Nyt voit valita kovakantiseen Maxi-kirjaasi 200 sivua 100 sivun sijaan. Upeaa, eikö?

Usko tai älä, parannuksemme eivät lopu tähän. Sivumäärää on nostettu myös alla olevissa kirjatyypeissä. Kaikki nämä muutokset on tehty sinun ansiostasi!

Maxi Kovakantinen: 28-200 sivua
Maxi Pehmeäkantinen: 24-200 sivua
Maxi Panorama Kovakantinen: 28-200 sivua
Panorama Kovakantinen: 28-200 sivua
Panorama Pehmeäkantinen: 24-200 sivua

Solentro haluaa tarjota parhaan ja helpoimman tavan kenelle tahansa luoda omannäköinen kirja tai valokuvakirja. Siksi kuuntelemme aina palautettasi. Jos sinulla on lisää idoita, kerro niistä meille – emme koskaan lakkaa kuuntelemasta sinua!


#Solentrostory - Hääkirja

“Tein tämän kirjan Solentrolla antaakseni rakkaalle pojalleni Pontukselle ja hänen vaimolleen Nickille ihanan muiston heidän upeista häistään.

Kiitos valokuvaaja Joachim Grusellin kauniiden hääkuvien ja muutamien omien otostemme Hääkirjasta tuli aivan erityisen hieno! Hääpari ilahtui ikihyviksi saadessaan kirjamuodossa muiston suuresta päivästään. Sama pätee niihin häävieraisiin, jotka tilasivat kirjan.

Valokuvien valitseminen kaikista hienoista kuvista ja kirjan suunnittelu oli hauskaa puuhaa ja ihana katsaus päivään, joka oli niin täynnä lämpöä ja onnea. Tämä oli neljäs kirja, jonka tein Solentrolla. Yksi näistä neljästä kirjasta on tehty kirjailijapaketilla. Kaikki kirjat ovat olleet upeita. Kiitos!

Hääkirja – rakkausmuisto kirjamuodossa, joka kestää sukupolvelta toiselle. Niin arvokas. Niin suuri ilo!” - Christina Wendel


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.