Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi
Ilahduta äitiäsi!

Äitienpäivä on erityinen päivä, joka ansaitsee tulla muistetuksi. Solentro voi auttaa sinua tekemään tästä päivästä sinulle ja äidillesi vielä erityisemmän!

Kirjoita se paperille. Kun sinulla on tarpeeksi sanoja tai lauseita, aloita oman kirjasi tekeminen Solentrolla. Saat luotua tämän henkilökohtaisen äitienpäivälahjan nopeasti ja helposti. Hieno tapa kertoa, kuinka paljon hän sinulle merkitsee!


Yksilöllisiä lahjoja arvostetaan kovasti
ja ne ovat joskus jopa paras lahja, minkä
vastaanottaja on koskaan saanut!

Mitä vielä odotat? Se on helppoa ja todella hauskaa – tee nyt oma kirjasi tai valokuvakirjasi!


Luo kuvasta parempi!

Olipa kirjasi tarkoitettu yksityiseen käyttöön tai kaikkien nähtäväksi, haluat varmasti silti kuviesi olevan huippuluokkaa. Vaikka olisitkin ottanut paljon hienoja kuvia, niitä täytyy silti joskus muokata. Mutta mistä aloittaa?

Olemme listanneet joitakin ilmaisia kuvankäsittelyohjelmia, joita voit käyttää muokatessasi kuviasi seuraavaa kirjaasi tai valokuvakirjaasi varten.

Pixlr -Pixlr on verkkosovellus, joka ei vaadi lataamista kuviesi muokkaamiseksi. Täydellinen verkkosivu, jos haluat muokata kuviasi nopeasti ja helposti.

Gimp - Tämä muokkaustyökalu on yhteensopiva sekä Macin että Windowsin kanssa. Se on vaikuttava, Adobe Photoshopin kaltainen työkalu. Voit työskennellä tasojen, värikanavien, maskien ja paljon muun kanssa. Enemmän kokemusta omaaville.

Photopea - Photopea on verkkosovellus. Voit vaihtaa valotusta, kylläisyyttä, käyttää esiasetuksia jne. Tämä työkalu voi olla hieman hidas etkä voi muokata kuvia raakaformaateissa, mutta se on täysin ilmainen.

Kun kuvienmuokkauksesi on valmis, tallenna ne JPEG-tiedostoina, kirjaudu sisään Solentron sivulle ja lataa kuvasi “Minun kuvani”-osiossa.


#Solentrostory - ”Minäkin saavuin”

”Minäkin saavuin”, sadunmuotoinen kirja. Satu, jonka kertoo päähenkilö Leia, joka on yksi rakkaista lapsenlapsistani. Satu on kerrottu hänen näkökulmastaan. Se sisältää ihania, hauskoja tapahtumia, jotka haluan välittää hänelle ja jotka ovat muisto hänen kahdesta ensimmäisestä vuodestaan.

Sadussa on eri henkilöitä hänen ympäriltään, jotka kertovat eri muistoja. On isoäiti ja isoisä ja hänen isänsä pienenä, jotka kaikki on kudottu mukaan satuun. Satukirjojen kirjoittaminen tästä hetkestä ja menneestä ja muistojen antaminen lapsenlapsilleni heidän lapsuudestaan on minulle perintö, jonka toivon säilyvän heillä ja joka on avuksi, kun he haluavat muistella mennyttä. Kiitos siis Solentrolle tästä hienosta mahdollisuudesta. - Kerstin Haakman


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.