Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi
Ilahduta äitiäsi!

Vapaa pääsy online-kirjatyökaluumme 24/7 mistä päin maailmaa tahansa!

Voit valita vapaasti, miltä kirjasi näyttää ja meillä on useita erilaisia muotoilu- ja mallivaihtoehtoja, joista voit valita. Kirjasi tallentuu jatkuvasti automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään ohjelmistoa.

Näin teet oman kirjasi:

Voit siirtää tai tehdä kirjasi suoraan Solentron kirjatyökalulla. Voit helposti kopioida ja liittää tekstejä ja ladata omia kuviasi. Voit myös luoda oman kirjasi toisessa editointiohjelmassa, säästää jokaisen sivun korkearesoluutioisena JPEG-tiedostona ja ladata ne Solentroon. Kun kaikki on paikoillaan, voit rauhassa keskittyä kirjasi taittoon ja muotoiluun!

Kun kirjasi on valmis tilattavaksi – klikkaa “Lähetä tilaus” ja valitse, montako kirjaa haluat teettää. Voit tilata kirjastasi lisäkopioita milloin tahansa ja kirjasi ovat hyvässä tallessa omalla kirjatililläsi niin kauan kuin haluat!


#Solentrostory - Perhealbumi

“Se, mistä pidän Solentrossa erityisen paljon on, että se on niin muunneltavissa oleva, että voit tehdä kirjan kirjaimellisesti mistä tahansa! Kirjan ei tarvitse olla pelkästään kuvakirja. Voit kirjoittaa ja kuvittaa sen aivan kuten itse haluat! Voit tehdä mitä tahansa perhealbumista reseptikirjan kautta kuvitettuun lastenkirjaan! Ja kirjan pituus voi olla mitä tahansa neljästä 600 sivuun! Luovuudellasi ei oikeastaan ole rajoja, kun teet kirjasi heidän sivullaan.

Sidonnan ja viimeistelyn suhteen on olemassa erilaisia tyylivaihtoehtoja. Valitsin kierresidonnan, jotta voimme pitää kirjaa auki kahvipöydällä miltä sivulta tahansa.

Laatu on uskomaton ja olen erittäin tyytyväinen kokonaisilmeeseen.”
- @golden.flax Instagram.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.