Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi
Ilahduta äitiäsi!

1. Nauti sadepäivistä – Täydellisen kesäpäivän ei tarvitse välttämättä olla aurinkoinen. Kun ulkona sataa, valitse hyvä kirja, mene pitkällesi, rentoudu ja kuuntele ulkoa tulevia sateen ääniä.

2. Yksinkertaisuus –
Vaikkaonkin kesä, se ei tarkoita sitä, että olisi suunnattava kalliille lomamatkoille. Pakkaa tarvitsemasi mukaan ja ota suunnaksi piknik lähipuistossa.

3. Luo muistoja –
Tapaa ystäviäsi ja perhettäsi usein. Menkää grillaamaan rannalle ja jätä puhelimesi kotiin (mutta älä kuitenkaan unohda ottaa mukaan kameraasi).


Mikäli sormesi syyhyävät, anna inspiraation
virrata vapaana ja luo oma kirjasi. Takaamme, että
sillä tavalla syyhystä pääsee eroon.

Älä unohda Solentron uskomatontapaljousalennusta – tilatessasi samasta kirjasta tai valokuvakirjasta enemmän kuin yhden kopion, saat tilauksesi loput kirjat puoleen hintaan! (HUOM: ei koske BASIC-tilausta, johon lisäalennus sisältyy jo valmiiksi.)


#Solentrostory - Ensimmäinen kirjani

“Suloisia vauva-aikoja muistellessa. Hänen toinen syntymäpäivänsä lähestyy ja tajuntaani on hiipinyt tieto siitä, kuinka nopeasti aika lentääkään! Teimme Solentrolla tämän kirjan ja totesimme sen olevan hauska tapa kerätä muistoja, joihin voi palata aina takaisin konkreettisella tavalla.

Meidän tulee tehdä kirja vuosittain tästä eteenpäin, sillä se on myös loistava tapa saada kuvat ulos puhelimesta tai kamerasta.” - @homeinthehills_ Instagram.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.