Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi
Solentro World Photography Award 2019!

Kesän aikana keräämme upeita valokuvia kaikkialta maailmasta. Ei ole väliä, oletko amatööri vai ammattilainen. Loihdi luovuuttasi käyttäen kuvaasi jokapäiväisen elämän fiilis.

Arkipäivät tulevat helposti aliarvioiduiksi, mutta tarinoiden näkökulmasta katsottuna juuri arki voi olla elämämme kiinnostavinta aikaa. Haluamme nähdä, kuinka juuri sinä vangitset kuvaasi jokapäiväisen elämän. Tarkenna katsettasi ja tulet löytämään tylsistä rutiineista kauniin maailman.

Postaa paras arkikuvasi Facebookiin tai Instagramiin hashtagilla #solentroeveryday. Jätä kuva/kuvat 10.09.2019 mennessä. Voittajat ilmoitetaan lokakuussa 2019*.

facebookinstagram


Palkinnot

1. sija: 5 kopiota omasta kirjastasi kirjatililläsi.
2. sija: 1 kopio omasta kirjastasi kirjatililläsi.
3.-10. sijat: Kauniit 30 € arvoiset lahjakortit **.

Jaa Solentro World Photography Award 2019 joko Instagramissa tai Facebookissa (tarina, jako tai postaus) ja saat 15 € arvoisen lahjakortin. Lunastaaksesi palkintosi lähetä meille sähköpostiviesti.

*Voit osallistua eri kuvilla niin monta kertaa kuin haluat. Solentro valitsee voittajat ja raadin päätös on lopullinen.

**Ilmoita koodi tilausta jättäessäsi ja alennus vähennetään automaattisesti. Alennus koskee ainoastaan oman kirjatilisi kirjoja, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Alennus voidaan käyttää ainoastaan kerran per talous, toimituskulut lisätään.


#Solentrostory - Raskausmatka

”Jokunen päivä sitten jaoin tarinoissani ihanan valokuvakirjani, jonka suunnittelin Solentrolla. Kirja sisältää kuvia raskausajaltani ja vastasyntyneestä Thaliasta. Nautin todella helppokäyttöisistä sapluunoista, joihin lisätään kuvia ja lauseita.

Olin hyvin vaikuttunut sekä iPhonella että kamerallani ottamieni kuvien laadusta ja selkeydestä. Miten suloinen tapa tallettaa erityiset hetket.” - @crystal.cara Instagram.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.