Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Olemme lanseeranneet kaikkien aikojen suurimman kirjamme – XL:n!

- 11 x 11 tuumaa / 270 x 270 mm
- Saatavana kovakantinen Deluxe-malli: 20-200 sivua

Tämä deluxe-kirja valokuvakirjan ominaisuuksilla miellyttää myös ammattilaiskäyttäjiämme – kirjan sivut ovat korkealaatuista paperia (170 g), joten se on täydellinen valinta ammattimaiseksi valokuvakirjaksi. Se on kenties vielä täydellisempi kaikille neliönmuotoisille Instagram-kuvillesi!


Vielä on jäljellä muutama kesäinen päivä ennen kuin on aika pukea taas lämmintä päälle.

Kokoa kesämuistosi ja muunna ne kauniiksi valokuvakirjaksi, joka saa hymyn huulillesi paitsi koko loppuvuoden, myös monien tulevien vuosien ajaksi!

Käytä “Kutsu muita”-toimintoamme, jolla voit tehdä kirjastasi entistäkin erityisemmän ja persoonallisemman. Kun kutsut muita tekemään kirjaa kanssasi, automatisoitu palvelumme lähettää ystävillesi sähköpostiviestin, jonka kautta he voivat lisätä tervehdyksiä tai muita kirjoituksia ja kuvia. Kaikki siirtyy tietenkin automaattisesti kirjatilillesi!


Solentro World Photography Award 2019!

Kesän aikana keräämme upeita valokuvia kaikkialta maailmasta. Ei ole väliä, oletko amatööri vai ammattilainen. Loihdi luovuuttasi käyttäen kuvaasi jokapäiväisen elämän fiilis.

Arkipäivät tulevat helposti aliarvioiduiksi, mutta tarinoiden näkökulmasta katsottuna juuri arki voi olla elämämme kiinnostavinta aikaa. Haluamme nähdä, kuinka juuri sinä vangitset kuvaasi jokapäiväisen elämän. Tarkenna katsettasi ja tulet löytämään tylsistä rutiineista kauniin maailman.

Postaa paras arkikuvasi Facebookiin tai Instagramiin hashtagilla #solentroeveryday. Jätä kuva/kuvat 10.09.2019 mennessä. Voittajat ilmoitetaan lokakuussa 2019*.

facebookinstagram


Palkinnot

1. sija: 5 kopiota omasta kirjastasi kirjatililläsi.
2. sija: 1 kopio omasta kirjastasi kirjatililläsi.
3.-10. sijat: Kauniit 30 € arvoiset lahjakortit **.

Jaa Solentro World Photography Award 2019 joko Instagramissa tai Facebookissa (tarina, jako tai postaus) ja saat 15 € arvoisen lahjakortin. Lunastaaksesi palkintosi lähetä meille sähköpostiviesti.

*Voit osallistua eri kuvilla niin monta kertaa kuin haluat. Solentro valitsee voittajat ja raadin päätös on lopullinen!

**Ilmoita koodi tilausta jättäessäsi ja alennus vähennetään automaattisesti. Alennus koskee ainoastaan oman kirjatilisi kirjoja, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Alennus voidaan käyttää ainoastaan kerran per talous, toimituskulut lisätään.


#Solentrostory - “Pojalleni”

“Pojalleni… Toivon sydämestäni, että löydät jonain päivänä samanlaisen rakkauden kuin isäsi ja mina olemme löytäneet. Sitä ennen kerromme sinulle meidän tarinamme ja teemme parhaamme osoittaaksemme aitoa rakkautta kodissamme.

Mutta näin meidän kesken, on täysin okei äidillesi, jos olet ainakin 25-vuotiaaksi asti sitä mieltä, että pussailu on ällöä.

Kiitos Solentro tästä kauniista kirjasta, joka saapui juuri ajoissa hääpäiväksemme. Heidän kirjansa ovat täysin yksilöitävissä ja niiden laatu kestää vuodesta toiseen.” 
- @heylaurenrhae Instagram.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.