Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

1. Tee oma Halloween-reseptejä sisältävä kirja. Autamme sinut alkuun kolmen pelottavan suosikkivinkkimme avulla, joista on iloa koko perheelle:

  • Katkotut sormet. Pilko nakkeja ja käytä ketsuppia verenä.
  • Pörröiset kummitukset. Laita vaahtokarkkeja tikkuihin ja tee niille suu ja silmät sulatetusta suklaasta, jotta saat ne näyttämään kummituksilta. 
  • Karmivat silmämunat. Tee kakkutaikinasta melonikauhan avulla pieniä, siistejä palloja ja laita ne pakastimeen, kunnes ne ovat  kiinteitä. Sulata hieman valkosuklaata ja päällystä kylmät kakkupallot sulalla valkosuklaalla. Viimeistele silmämunat punaisilla verisuonilla, jotka saat helposti aikaan koristelugeelillä ja lisää iiriksiksi vaikka suklaakarkit.


2. Kirjoita omia kummitustarinoita tai kerää parhaat Halloween-tarinat ystäviltäsi ja perheeltäsi. Me pesemme kätemme vastuusta, jos et saa nukutuksi!

3. Jos et ehdi tekemään kirjaa ennen Halloweenia, voit ottaa kuvia lastesi upeista asuista ja tehdä niistä kirjan, näin muistot ja Halloween-tunnelmat säilyvät ikuisesti.


#Solentrostory - “Perheen valokuva-albumi”

“Askartelitko leikekirjoja kultaisella 90-luvulla? Onko valokuva-albumisi vielä tallessa? En usko, että voin koskaan luopua omastani! Yksi nykyajan teknologian parhaista puolista on se, että voit dokumentoida kaikki muistosi. Minulla on kirjaimellisesti tuhansia kuvia lapsistani ja perheestäni aivan sormieni ulottuvilla. Niitä pitäisi vain tulostaa tai teettää enemmän. Aikana ennen älypuhelimia oli mahtavaa teettää valokuvia ja käyttää niitä leikekirjojen tekemiseen ja sitä kautta muistojen tallentamiseen.

Teetin juuri perheemme muotokuvat (kiitos lahjakkaan siskoni @essiegracek). Sain viimeinkin aikaiseksi valokuvakirjan, ja olen TODELLA kiitollinen, että se onnistui. On ihanaa, että on jotain fyysistä hypisteltävää, jota katsella läpi ja muistella. Eliyanah rakastaa myös kirjan selaamista ja katselee mielellään varsinkin isänsä kuvia. Se on niin suloista!

Kiitos Solentro tästä kauniista kirjasta, jonka avulla sain dokumentoitua muistojani! Minulla oli todella hauskaa, kun tein kirjaa heidän verkkosivuillaan. Voit tehdä kirjasta juuri sellaisen kuin itse haluat ja muokata sitä loputtomiin, jotta saat siitä mieleisesi!"
- @shestepsbygrace Instagram.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.