Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Varmista, että saat joululahjasi ajoissa. Tavallinen toimitus: Noin 1-2 viikkoa.

Ennen joulua joulupukki toimittaa tilaukset paljon nopeammin kuin me yleensä. Jotta joulupukki voisi toimittaa tilauksesi perille ennen joulua, toivomme, että voit tehdä tilauksesi meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään klo 02.00 tiistai 17. joulukuuta!*


Mitä aikaisemmin tilaat,
sitä nopeammin voimme lähettääkirjasi sinulle.

*Jos tilauksesi sisältää useita kirjoja ja/tai suuren kirjan, saattaa toimitus kestää kauemmin. Solentroa ei voida pitää vastuullisena kuljetusyrityksen mahdollisesti aiheuttamista viivästyksistä tai laiminlyönneistä. Jos haluat olla varma siitä, että saat tilauksesi hyvissä ajoin ennen joulua, tee tilauksesi joulukuun alussa.


Tee tästä joulusta unohtumaton!

Jokainen ansaitsee tuntea itsensä välillä erityiseksi, ja me tiedämme täsmälleen, kuinka voit onnistua siinä. Tee joululahjasi tänä vuonna itse – voimme vakuuttaa, että siitä tulee vuoden paras lahja.

Onko sinulla kirjaidea koko perheelle, vai haluatko vain säilyttää yhden kopion omiin tarpeisiisi?

Älä unohda upeaa paljousalennustamme: 
Puoleen hintaan!Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.)


#solentrostory – “Perhealbumi”

“Hänen pienten käsiensä (ja noiden pikkuruisten vatsamakkaroiden) näkeminen ensimmäisessä perhealbumissamme lämmittää äidin sydäntäni. Rakastan painettujen valokuvien pitelemistä käsissäni.

Valokuva-albumin sivujen selaaminen yhdessä perheen ja ystävien kanssa tekee hyvää sielulle. Se tarkoittaa luonnollista hidastamista, joka on täynnä halailua sohvalla, vatsanpohjassa asti tuntuvaa naurua sekä yhteenkuuluvuutta.

Tämä ihana valokuva-albumi on Solentrolta, ja sen luominen oli helppo tapa valmistaa laadukas muistoesine, joka siirtyy jonain päivänä tyttärillemme.” - @amanda.evamae

Haluatko mahdollisuuden näkyä Instagramissamme? Käytä hashtagia #solentrostory kirjastasi ottaman kuvan yhteydessä ja kirjoita pari riviä kirjasta, kuten millaisen vastaanoton se sai lahjana tai muita ajatuksia kirjasta. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille sähköpostitse kuvan kirjastasi siihen liittyvän tekstin kera.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Hyvää joulua!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.