Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Kiitos, että olet osa Solentro-perhettä!

Annoitko kaikki kirjasi joululahjoiksi? Ehkäpä nyt on aika hemmotella hieman itseäsi. Meiltä sinulle ja sinulta itsellesi.

Olemme todella kiitollisia kaikista upeista kirjoistanne ja kaikista jakamistanne #solentrostories-tarinoista. Erityisen kiitollisia olemme siitä, että palaavien asiakkaidemme määrä on nyt suurempi kuin koskaan aiemmin!

Jo lähes 300 000 ihmistä ympäri maailmaa nauttii mahdollisuudesta luoda oman kirjansa Solentron avulla!


Haluamme kiittää sinua
tarjoamalla sinulle
€20 ostosrahaa Solentroon.

Koodi: New19fi
Arvo: €20*
Voimassa: 31. tammikuuta päivään saakka. 2020

* Ilmoita koodi tilausta jättäessäsi ja alennus vähennetään automaattisesti. Alennus koskee ainoastaan oman kirjatilisi kirjoja, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Alennus voidaan käyttää ainoastaan kerran per talous, toimituskulut lisätään.


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.