Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Valokuva-albumit ovat loistava tapa muistella menneitä. Ne muistuttavat meitä hyvistä ajoista ja ovat erinomainen tapa näyttää lapsille heidän menneisyyttään!

Tiesitkö, että voit tehdä vanhoista valokuva-albumeistasi ihan oikeita kirjoja?

Skannaa kuvasi tai käytä digikameraa hyvässä valaistuksessa muuttaaksesi kuvasi uuteen digitaaliseen formaattin. Lataa uudet kuvat sen jälkeen käyttäjätilillesi Solentrossa.

Tulosta valokuvakirja itsellesi ja hyödynnä uskomatonta paljousalennustamme jakaaksesi kappaleita kirjastasi koko perheellesi. Tämä on mahtava tapa säilyttää tärkeät valokuvasi ja antaa niille toinen elämä tulostettuina kopioina!

Uusi kirjasi talletetaan kirjatilillesi niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Jos alkuperäinen kappaleesi häviää tai tuhoutuu, voit tilata uuden todella helposti!


#solentrostory – Ensimmäisen vuoden kirja

“Joka kuukausi Charlestynnin ensimmäisen vuoden aikana otin joitakin valokuvia, jotka tulostin valokuvakirjoihin. Käyn ne usein lävitse (kyyneleet silmissä tietenkin) ihmetelläkseni, kuinka nopeasti aika on kulunut. Tulevaisuudessa aion tehdä vuosikirjoja perheemme seikkailuista ja hetkistä, sillä en pysty jatkamaan kuukausittaisten kirjojen tekemistä. Halusin löytää yrityksen, joka antaisi minulle vapaudet käyttää luovuuttani ja suunnitella kirjan ulkoasun lipsumatta budjetistani.

Minulla oli todella hauskaa asetellessani kuvia kirjaan ja vielä hauskempaa suunnitellessani ulkoasua jokaiselle sivulle. Postissa tullut lopputulos oli todella suloinen ja kauniisti tulostettu kirja. Charley rakasti katsella kirjasta omia sekä perheemme kasvoja, jotka katsoivat häntä takaisin!” - @shayde_of_life


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.