Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi
NEW BOOK

Pääsiäispupu lähestyy ja hänellä on sinulle jännittäviä uutisia. Koska nyt on kevät ja monet meistä valmistelevat kotia pääsiäistä varten, myös tuotteemme uudistuvat.

Tutustu uuteen tuotteeseemme – Kovakantinen Perus. Kovakantinen Perus sisältää mustavalkoisen sisuksen ja on täydellinen sinulle, joka kirjoitat paljon ja haluat vankan ja kestävän kirjan.

Pehmeäkantinen on poistumassa ja sen korvaa Pehmeäkantinen Perus. Tämä tuote on korkealaatuisempi kuin perinteinen pehmeäkantinen kirja.

Jotkin tuotteistamme ovat edelleen samat, mutta niiden nimet ovat muuttuneet:
Kovakantinen on nyt Kovakantinen Premium.
Pehmeäkantinen on nyt Pehmeäkantinen Premium.


#Solentrostory - ”Muisto sinusta”

Kirjoittaminen on aina ollut osa elämääni, mutten ole koskaan ennen uskaltanut näyttää tarinoitani kenellekään ennen kuin minusta tuntui, että tämä vaikuttaa hyvältä ja haluan muiden lukevan tämän! Parhaan ystäväni Ida Kristofferssonin avulla sain neuvojen lisäksi, jotka auttoivat minua eteenpäin, myös apua kauniiden kansien kanssa, jotka ovat hänen tekemänsä. Ilman Idaa tämä ei olisi ollut mahdollista.

Kirja ”Muisto sinusta” syntyi, kun yhdistin kolme maailmaa keskenään – nykypäivän, menneisyyden ja tulevaisuuden. En ole koskaan lukenut tällaista aiemmin, ja löysin maailman, jossa minä sain määrätä. Maustoin tietenkin maailmaa rakkaudella, jännityksellä ja draamalla. Mikään ei voi pysäyttää mielikuvitustani, tämä on minun kirjani ja maailmani ja sinä olet tervetullut tulemaan mukaan.

Solentron avulla olen pystynyt jakamaan kolme kirjaa ystävilleni ja perheenjäsenilleni, ja se on saanut minut haluamaan kirjoittaa lisää. Haastan itseäni joka kerralla eikä mikään pysty estämään minua, kun olen päässyt alkuun! - Olivia Warghed


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirja,vuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.