FB Skip to main content

Kirjatyypit: Solentron kovakantisen kirjan esikatselu

Kovakantinen Deluxe (värilliset kansi ja koristelu)

Tämä valokuvakirjan ominaisuuksin varustettu premium-kirja tekee ammattimaisetkin käyttäjämme tyytyväisiksi – voit valita kannen joko kiiltävänä tai mattapintaisena.
Sisäsivut on valmistettu korkealaatuisesta (170 g) paperistamme, joka on suunniteltu erityisesti digitaalisessa painatuksessa käytettäväksi. Tämän kirjan kestävyys ja vakaus erottavat sen muista, joten kirja on täydellinen valinta ammattimaiseksi valokuvakirjaksi.

Kirjatyypit: Solentro Kovakantinen Basic korkea laatu

Kovakantinen Premium (värilliset kansi ja koristelu)

Kovakantinen kirjamme on hieno valinta ja tyydyttää erittäin korkeat vaatimukset.
Sisus painetaan korkealaatuiselle 130 gramman MultiArt Silk -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Kovakantisessa kirjassa on laminoitu kansi - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen. Kirjalle on ominaista erittäin suuri vakaus ja pitkä käyttöikä. Kovakantinen on täydellinen valinta hienoksi ja korkealaatuiseksi lahjakirjaksi.

Kirjatyypit: Solentro Kovakantinen Basic ammattimainen sidonta

Uutta! Kovakantinen Basic (monivärinen kansi, sisältö musta/valkoinen)

Mustavalkoinen kovakantinen kirjamme on täydellinen valinta niille, jotka haluavat teettää kerralla monta mustavalkoista kirjaa. Vähimmäistilaus 10 kirjaa.
Mattakansi on täysvärinen ja se on laminoitu jäykälle ja kestävälle 3 mm kartonkipohjalle. Mustavalkoinen sisus koostuu erittäin korkealaatuisesta päällystämättömästä 100 grammanArctic Matt -paperista. Erinomainen valinta heille, jotka haluavat vaikkapa julkaista oman kirjansa.

Kirjatyypit: Solentro Pehmeäkantinen Premium ammattimainen sidonta

Pehmeäkantinen Premium (värilliset kansi ja koristelu)

Korkealaatuinen valinta, jossa sama hyvä liimasidonta kuin kovakantisessa, mutta pehmeämpi kansi.
Sisus painetaan korkealaatuiselle 130 gramman MultiArt Silk -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Pehmeä, laminoitu kansi on 240 gramman kartonkia - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen.

Solentro Pehmeäkantinen Basic ammattimainen sidonta

Pehmeäkantinen Basic (monivärinen kansi, sisältö musta/valkoinen)

Erinomainen valinta sille, joka haluaa painaa monta kirjaa musta/valkosisuksella päällystämättömälle paperille – aivan kuten kirjakaupan kirjat.
Kansi (värillinen) mattalaminoidaan nelivärisenä Invercote G 240 gramman paperille. Sisus on päällystämätöntäArctic Matt 115 gramman paperia. Erinomainen valinta sille, joka haluaa esimerkiksi julkaista oman kirjansa. Taskukirja tarjotaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan.Vähimmäismäärä 10 kpl/tilaus.

Kirjatyypit: Solentro Spiral ammattimainen sidonta

Kierresidottu (värilliset kansi ja koristelu)

Kierresidottu kirja antaa ammattimaisen ja vankan vaikutelman.
Sisus painetaan korkealaatuiselle 170 gramman MultiArt Silk -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Laminoitu kansi painetaan 250 gramman paperille - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen. Tämän päälle on kiinnitetty himmeä, kovamuovinen kansi sekä kirjan etu- että takakanneksi, mikä antaa vankan ja kauniin ulkonäön. Kierresidonta on täydellinen valinta sellaisille tulosteille ja kirjoille, joiden täytyy olla helppoja avata ja pitää avattuina.
Kirjatyypit: Solentro Staple ammattimainen sidonta

Vihkosidottu (värilliset kansi ja koristelu)

Yksinkertainen ja kaunis vihkosidottu kirja, joka on nidottu.
Sisus painetaan korkealaatuiselle 170 gramman MultiArt Silk -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Laminoitu kansi painetaan 250 gramman paperille - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen.

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Uutiset
bottom-banner-close