Ota yhteyttä

Eri kirjatyyppimme!

Kovakantinen

Hårdband (limhäftning) Kovakantinen kirjamme on hieno valinta ja
tyydyttää erittäin korkeat vaatimukset.

Sisus painetaan korkealaatuiselle 130 gramman MultiArt Silk -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Kovakantisessa kirjassa on laminoitu kansi - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen. Kirjalle on ominaista erittäin suuri vakaus ja pitkä käyttöikä. Kovakantinen on täydellinen valinta hienoksi ja korkealaatuiseksi lahjakirjaksi.

Pehmeäkantinen

Mjukband (limhäftning) Korkealaatuinen valinta, jossa sama hyvä liimasidonta kuin kovakantisessa, mutta pehmeämpi kansi.

Sisus painetaan korkealaatuiselle 130 gramman MultiArt Silk -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Pehmeä, laminoitu kansi on 240 gramman kartonkia - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen.

Kierresidottu

Spiralbindning Kierresidottu kirja antaa ammattimaisen
ja vankan vaikutelman.

Sisus painetaan korkealaatuiselle 170 gramman MultiArt Gloss -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Laminoitu kansi painetaan 250 gramman paperille - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen. Tämän päälle on kiinnitetty himmeä, kovamuovinen kansi sekä kirjan etu- että takakanneksi, mikä antaa vankan ja kauniin ulkonäön. Kierresidonta on täydellinen valinta sellaisille tulosteille ja kirjoille, joiden täytyy olla helppoja avata ja pitää avattuina.

Vihkosidottu

Häftbindning (klammer) Yksinkertainen ja kaunis vihkosidottu kirja,
joka on nidottu.

Sisus painetaan korkealaatuiselle 170 gramman MultiArt Gloss -paperillemme, joka on erityisesti tarkoitettu digipainoa varten. Laminoitu kansi painetaan 250 gramman paperille - valitset itse, haluatko matan vai kiiltävän kannen.

Uutuus! Taskukirja

Pocketbok Taskukirjamme on erinomainen valinta sille, joka haluaa painaa monta kirjaa musta/valkosisuksella päällystämättömälle paperille – aivan kuten kirjakaupan kirjat.

Kansi (värillinen) mattalaminoidaan nelivärisenä Invercote G 240 gramman paperille. Sisus on päällystämätöntä Munken pure 100 gramman paperia (luonnonvalkoinen). Erinomainen valinta sille, joka haluaa esimerkiksi julkaista oman kirjansa. Taskukirja tarjotaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan.Vähimmäismäärä 10 kpl/tilaus.

Katso sivumäärät ja hinnat täältä.

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Tee oma kirjasi!

Tee oma kirjasi!

Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.!

Valokuvakirja!

Valokuvakirja!

Nyt voit tehdä oman kuvakirjasi täysin automatisoidulla tavalla - ladattuasi valokuvasi Solentron järjestelmään voit määrittää, että kuvat sijoitetaan automaattisesti kirjaan. Kuvia myös rajataan tarvittaessa - tämän yksinkertaisempaa ei olekaan!

Solentro - tee oma kirja

Meidän päämääränämme on tarjota sinulle yksinkertaisin ja paras tapa tehdä oma kirjasi tai kuvakirjasi. Lue lisää...

Tuotteet

Kuvakirja - on todella yksinkertaista kerätä valokuvat ja suunnitella oma kuvakirja. Sinulla on täysi taiteellinen vapaus luoda juuri sellainen valokuvakirja tai -albumi kuin haluat!

Syntymäpäiväkirja - näin se kaikki alkoi, sillä halusimme antaa isällemme ainutlaatuisen syntymäpäivälahjan. Otimme yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin pyytäen heitä kuvailemaan häntä ihmisenä ja kokosimme tekstit syntymäpäiväkirjaksi - toimi sinäkin ja tee oma kirjasi!

Tutkintokirja - kutsu luokkakaverisi kirjoittamaan terveisensä sinulle ja kokoa oma ylioppilaskirja / vuosikirja / luokkakirja / tutkintokirja, joka muistuttaa sinua opiskeluajoistasi läpi elämän.

Muistokirja - kun läheinen nukkuu pois, jäljelle jäävät vain muistot. Tee oma muistokirja. Pyydä ystäviä ja sukulaisia kuvailemaan edesmennyttä, keräilemään tekstejä, kuolinilmoituksen, hautaustodistuksen ja valokuvia. Kokoa todella kauniiksi muistokirjaksi.

Kastekirja - anna lahjaksi kaunis kastekirja, jossa on henkilökohtaisia terveisiä ja koskettavia kuvia. Kirjaa kirjaan hauskoja tapahtumia ja muistoja lapsen elämän alkutaipaleelta - ja lapsen oma kastekirja on valmis!

Perhekirja - kokoa henkilökohtainen perhehistoriasi ja sukupuusi ainutlaatuiseen perhekirjaan. Perhekirjasta tulee ikuinen muisto sekä sinulle että jälkeesi jääville - tee oma perhekirjasi Solentrolla jo tänään!

Hääkirja - miksi kirjoittaa rönsyileviä terveisiä häävieraskirjaan, jos voit luoda oman, persoonallisen hääkirjasi! Anna arvostettu polttari- tai häälahja - suunnittele oma hääkirja!

Blogikirja - riippumatta siitä, mitä bloggaat, on upeaa voida säilyttää omaa blogia oikeana, painettuna kirjana kirjahyllyssä - luo siis oma blogikirjasi!

Läksiäiskirja - anna lahjaksi jotain, mikä koskettaa ja säilyy muistona läpi elämän - oma läksiäiskirja! Uskallamme luvata, että työtovereilta saatu valokuvakirja henkilökohtaisine terveisineen ja valokuvineen on erittäin arvostettu lahja. Käytä sähköpostipohjaista kutsupalvelua, niin terveiset ja kuvat tallentuvat automaattisesti suoraan kirjaasi.

Romaani/runokirja - tee kirja omista teksteistäsi ja kirjoituksistasi! Tekstien kerääminen ja kirjan suunnitteleminen on todella yksinkertaista - tee oma kirjasi!

Ensimmäinen kirjani - lisää tekstejä, lataa kuvia, valitse asettelu ja kerää kaikki muistot kokoon kauniiksi, mitä korkealaatuisimmaksi kirjaksi. Vertaansa vailla oleva muisto koko perheelle - tee oma "Ensimmäinen kirjani" jo tänään!