FB Skip to main content

Odota, valmistelemme julisteesikatselua sinulle...

Tee oma juliste

1

Lataa

2

Säätää

3

Vahvistaa

49.9

Vedä ja pudota tiedosto tai lisää kuva napsauttamalla

your image
Kosketa kuvaa siirtääksesi ja vieritä lähentääksesi/loitontaaksesi

$ 49.9

  • Koko:
  • Esittely:
  • Hinta:
  • Kehys:

Luo oma mukautettu juliste helppokäyttöisellä suunnittelutyökalullamme. Voit ladata oman kuvasi, rajata sitä ja valita kehyksen, jotta juliste erottuu joukosta. Suunnittelutyökalumme on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, joten et tarvitse suunnittelukokemusta kauniin julisteen luomiseen. Kun olet tyytyväinen suunnitteluasi, tulostamme sen puolestasi korkealaatuiselle paperille ja toimitamme julisteen, joka täyttää odotuksesi. Julisteet sopivat täydellisesti kotisi tai toimistosi sisustamiseen, ja ne ovat upeita lahjoja ystäville ja perheelle. Aloita tänään ja toteuta ideasi!

Lähetä

Voit ladata kuvasi työkaluumme. Voit valita minkä tahansa kuvan, jonka haluat tulostaa julisteeseesi. Voit ladata kuvan tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Säädä

Voit säätää kuvaasi julisteeseesi sopivaksi. Voit rajata kuvaasi julisteen koon mukaan. Voit myös valita kehyksen julisteellesi.

Osta

Kun olet ladannut ja säätänyt kuvasi, voit ostaa julisteen. Tulostamme sen puolestasi ja toimitamme odotuksiasi vastaavan julisteen.

Uutiset