FB Skip to main content

Koskaan aiemmin Solentrolla ei ole luotu yhtä paljon kirjoja:

400 000 kirjatiliä avattu ja kymmeniä tuhansia kirjoja painettu ja lähetetty!

Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen
Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen. Summa oli ok, samoin tuote ja toimituksen nopeus.
TC Kiinteistöturva Oy
Hyvin toimiva sovellus
Teimme Solentrolla 50-sivuisen kirjasen, johon tuli sekä tekstiä että kuvia. Kopioimme tekstinpätkät ja kuvat omista dokumenteistamme ja siirsimme ne sopiviin Solentron tarjoamiin sivupohjiin. Kaikki sujui täysin ongelmitta: teksti ja kuvat asettuivat juuri niihin paikkoihin, joihin ne siirsimme. Säätöä tarvittiin ainoastaan silloin kun tekstinpätkä ei mahtunut sille varattuun tilaan. Silloin piti joko lyhentää tekstiä, pienentää fonttia tai ottaa käyttöön uusi sivupohja. Nämäkin temput onnistuivat hyvin. Kirjasen kokoamiseen meni vajaa päivä, kun kokeilimme erilaisia sivupohjia. Toimitus siitä hetkestä kun teimme tilauksen kesti 10 päivää. Kirjaset tulivat hyvin paketoituna lähimpään postiin. Paketin kulkua pystyi seuraamaan verkon kautta. Lopputulos vastasi erittäin hyvin sitä, mitä olimme panneet kasaan. Kaiken kaikkiaan Solentro oli helppokäyttöinen sovellus ja yksi harvoista vastaan tulleista, joka toimi ilman ongelmia.
Jukka Paakki
"Uudenvuoden ""lupaus"""
Uudenvuoden aattona keskustelimme parini kanssa jutuista, joita olisi halunnut tehdä ja olivat jääneet tekemättä. Niitä oli molemmilla paljon, paljon. Mietin jonkin aikaa ja sanoin, että olen aina halunnut tehdä kirjan. Nyt tein. Löysin tämän ohjelmiston ja tein 80-sivuisen kirjan. Kirjan ulkoinen laatu oli oikein hyvä (sisäistä en arvostele) ja toimitus lupausten mukainen.
Heikki Kallioinen
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan…
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan näköinen. Kiva lahja itselle ja kavereille täynnä muistoja kun seuraavasta matkasta ei uskalla edes haaveilla. Kirjat tulivat nopeasti.
Minna Paajanen
Har genom åren gjort 8 fotoböcker
"Har genom åren gjort 8 fotoböcker, 6 av dem innan jag hittade Solentro. De två andra ""siterna"" som jag använt arbetar över egen server. Då man bor på landet (i Finland) med långsam uppkoppling är det mycket besvärligt att få ihop boken med dem. Solentros system är både snabbt och flexibelt också här. Med Solentro går jobbet som en dans. Har du bekymmer, hjälper företaget dig mycket snabbt på ett personligt och vänligt sätt. Produktens kvalitet är också högre hos Solentro än på de andra företag jag har använt, också valmöjligheten att själv skapa sidans utsende gör att slutprodukten bli just så som du vill ha den, vilket inte alltid är möjligt med andra ""siter""."
Karl
Kirjani toimitettu nopeasti
Kirjani toimitettu nopeasti. Kirjan valmistumisesta ja kuljetuksesta informoitu hyvin. Kirja laadullisesti toiveeni mukainen. ENSIMMÄISTÄ KIRJAANI KOOTESSANI, KOIN OHJEET HIEMAN HAASTEELLISEKSI.🤗
KOTI

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Minkälaisen kirjan haluat tehdä?

Kuvakirja - on todella yksinkertaista kerätä valokuvat ja suunnitella oma kuvakirja. Sinulla on täysi taiteellinen vapaus luoda juuri sellainen valokuvakirja tai -albumi kuin haluat!
Tee oma kuvakirjasi | Solentro - tee oma kirja
Romaani/runokirja - tee kirja omista teksteistäsi ja kirjoituksistasi! Tekstien kerääminen ja kirjan suunnitteleminen on todella yksinkertaista - tee oma kirjasi!
Blogikirja - riippumatta siitä, mitä bloggaat, on upeaa voida säilyttää omaa blogia oikeana, painettuna kirjana kirjahyllyssä - luo siis oma blogikirjasi!
Hääkirja - miksi kirjoittaa rönsyileviä terveisiä häävieraskirjaan, jos voit luoda oman, persoonallisen hääkirjasi! Anna arvostettu polttari- tai häälahja - suunnittele oma hääkirja!
Muistokirja - kun läheinen nukkuu pois, jäljelle jäävät vain muistot. Tee oma muistokirja. Pyydä ystäviä ja sukulaisia kuvailemaan edesmennyttä, keräilemään tekstejä, kuolinilmoituksen, hautaustodistuksen ja valokuvia. Kokoa todella kauniiksi muistokirjaksi.
Ensimmäinen kirjani - lisää tekstejä, lataa kuvia, valitse asettelu ja kerää kaikki muistot kokoon kauniiksi, mitä korkealaatuisimmaksi kirjaksi. Vertaansa vailla oleva muisto koko perheelle - tee oma "Ensimmäinen kirjani" jo tänään!
Keittokirjasi - Tee kaunis keittokirja!
Tee oma kirja tai valokuvakirja!
Tutkintokirja - kutsu luokkakaverisi kirjoittamaan terveisensä sinulle ja kokoa oma ylioppilaskirja / vuosikirja / luokkakirja / tutkintokirja, joka muistuttaa sinua opiskeluajoistasi läpi elämän.
Syntymäpäiväkirja - näin se kaikki alkoi, sillä halusimme antaa isällemme ainutlaatuisen syntymäpäivälahjan. Otimme yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin pyytäen heitä kuvailemaan häntä ihmisenä ja kokosimme tekstit syntymäpäiväkirjaksi - toimi sinäkin ja tee oma kirjasi!
Läksiäiskirja - anna lahjaksi jotain, mikä koskettaa ja säilyy muistona läpi elämän - oma läksiäiskirja! Uskallamme luvata, että työtovereilta saatu valokuvakirja henkilökohtaisine terveisineen ja valokuvineen on erittäin arvostettu lahja. Käytä sähköpostipohjaista kutsupalvelua, niin terveiset ja kuvat tallentuvat automaattisesti suoraan kirjaasi.
Kastekirja - anna lahjaksi kaunis kastekirja, jossa on henkilökohtaisia terveisiä ja koskettavia kuvia. Kirjaa kirjaan hauskoja tapahtumia ja muistoja lapsen elämän alkutaipaleelta - ja lapsen oma kastekirja on valmis!
Uutiset
bottom-banner-close