Solentron perustivat veljekset Hampus & Tobias Schildfat ja yritys lanseerattiin vuoden 2008 alussa. Veljekset saivat runsaasti julkisuutta ruotsalaisessa Draknästet -sarjassa, jossa he hylkäsivät sijoittajien tarjouksen ja samalla 1,5 miljoonan kruunun investoinnin. Solentro on tänä päivänä kansainvälinen yritys. Solentron tarjontaan kuuluu myös kirjailijapaketti niille, jotka haluavat julkaista kirjansa. Solentro avustaa paino- ja julkaisupalveluillaan, mutta sinä kirjailijana omistat aina oikeudet omiin kirjoihisi. Solentron kirjanluontipalvelu on täysin internetpohjainen eikä ohjelman lataamista tarvita. Solentro tarjoaa palvelujaan tällä hetkellä ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, tanskaksi, suomeksi, norjaksi ja espanjaksi ja sillä on asiakkaita 31 eri maassa. Visionamme on olla maailman paras osoite omien kirjojen tekemiseen.

Solentron hallitus

Peter Jungbeck, puheenjohtaja

Perusti EuroFloristin vuonna 1982 ja oli yksi internetkukkamyynnin edelläkävijöistä aloittaen vuonna 1995. Peter Jungbeck oli yrityksen pääjohtaja aina yrityksen perustamisesta hänen vuonna 2008 tapahtuneeseen lähtöönsä saakka. Hän on edelleen toiseksi suurin omistaja ja hallituksen jäsen tässä yrityksessä, joka on Euroopan johtava kukkavälittäjä n. 1 miljoonan kruunun vuotuisine liikevaihtoineen.

Hampus Schildfat, hallituksen jäsen

Kanditaatintutkinto kirjallisuudesta/elokuvatieteestä Lundin yliopistosta ja University of Santa Barbarasta, Kaliforniasta. Työskenteli aiemmin käsikirjoitusanalyytikkona Spyglass Entertainmentillä Hollywoodissa ja oli tuottamassa mm. elokuvaa 27 dresses – hääkuumetta (2008). Ruotsissa Hampus on työskennellyt mm. Svensk filmindustrilla Göta Kanal 2-, Rosa-the movie- ja Arn-elokuvien parissa. Lisäksi hän on työskennellyt projektipäällikkönä ja visuaalisena suunnittelijana mainostoimistossa, jonka asiakkaita olivat esim. Leaf ja Findus. Solentron perustaja ja toimitusjohtaja vuodesta 2008 lähtien.

Tobias Schildfat, hallituksen jäsen

Maisterintutkinto Lundin yliopistosta ja edinburghilaisesta Napier Business Schoolista pääaineenaan johtaminen ja markkinointi. Työskennellyt meklarina Handelsbankenissa ja liiketoimintajohtajana Finduksella. Julkaissut kirjailijana useita teoksia ja on mm. kirjoittanut myyntilistojen kärkeen yltäneen menestyskirjan ”Vägen till din första miljon”, jota on myyty yli 80 000 kappaletta. Vieraileva markkinoinnin luennoija John Cabotin yliopistossa, Roomassa. Solentron perustaja ja toimitusjohtaja vuodesta 2008 lähtien.

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Minkälaisen kirjan haluat tehdä?

Solentro - tee oma kirja

Meidän päämääränämme on tarjota sinulle yksinkertaisin ja paras tapa tehdä oma kirjasi tai kuvakirjasi. Lue lisää...

Kuvakirja - on todella yksinkertaista kerätä valokuvat ja suunnitella oma kuvakirja. Sinulla on täysi taiteellinen vapaus luoda juuri sellainen valokuvakirja tai -albumi kuin haluat!

Keittokirjasi - Tee kaunis keittokirja!

Syntymäpäiväkirja - näin se kaikki alkoi, sillä halusimme antaa isällemme ainutlaatuisen syntymäpäivälahjan. Otimme yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin pyytäen heitä kuvailemaan häntä ihmisenä ja kokosimme tekstit syntymäpäiväkirjaksi - toimi sinäkin ja tee oma kirjasi!

Tutkintokirja - kutsu luokkakaverisi kirjoittamaan terveisensä sinulle ja kokoa oma ylioppilaskirja / vuosikirja / luokkakirja / tutkintokirja, joka muistuttaa sinua opiskeluajoistasi läpi elämän.

Muistokirja - kun läheinen nukkuu pois, jäljelle jäävät vain muistot. Tee oma muistokirja. Pyydä ystäviä ja sukulaisia kuvailemaan edesmennyttä, keräilemään tekstejä, kuolinilmoituksen, hautaustodistuksen ja valokuvia. Kokoa todella kauniiksi muistokirjaksi.

Kastekirja - anna lahjaksi kaunis kastekirja, jossa on henkilökohtaisia terveisiä ja koskettavia kuvia. Kirjaa kirjaan hauskoja tapahtumia ja muistoja lapsen elämän alkutaipaleelta - ja lapsen oma kastekirja on valmis!

Hääkirja - miksi kirjoittaa rönsyileviä terveisiä häävieraskirjaan, jos voit luoda oman, persoonallisen hääkirjasi! Anna arvostettu polttari- tai häälahja - suunnittele oma hääkirja!

Blogikirja - riippumatta siitä, mitä bloggaat, on upeaa voida säilyttää omaa blogia oikeana, painettuna kirjana kirjahyllyssä - luo siis oma blogikirjasi!

Läksiäiskirja - anna lahjaksi jotain, mikä koskettaa ja säilyy muistona läpi elämän - oma läksiäiskirja! Uskallamme luvata, että työtovereilta saatu valokuvakirja henkilökohtaisine terveisineen ja valokuvineen on erittäin arvostettu lahja. Käytä sähköpostipohjaista kutsupalvelua, niin terveiset ja kuvat tallentuvat automaattisesti suoraan kirjaasi.

Romaani/runokirja - tee kirja omista teksteistäsi ja kirjoituksistasi! Tekstien kerääminen ja kirjan suunnitteleminen on todella yksinkertaista - tee oma kirjasi!

Ensimmäinen kirjani - lisää tekstejä, lataa kuvia, valitse asettelu ja kerää kaikki muistot kokoon kauniiksi, mitä korkealaatuisimmaksi kirjaksi. Vertaansa vailla oleva muisto koko perheelle - tee oma "Ensimmäinen kirjani" jo tänään!

Uutiset