FB Skip to main content

Klikkaa uutista nähdäkseksi tai piilottaaksesi sen sisällön.

Täysi vapaus – luo oma sivumallisi!

Lue lisää täältä!

Teksti kirjasi selkään!

Lue lisää täältä!

Uusi kirjakoko – vaaka-A4!

Lue lisää täältä!

Solentro Bokmässan 2013 -kirjamessuilla!

Lue lisää täältä!

Sinun kirjasi kirjakaupassa!

Solentro tekee oman kirjasi julkaisemisesta yksinkertaista. Tarjoamme kolme erilaista kirjailijapakettia erilaisiin tarpeisiin ja avustamme paino- ja julkaisupalveluilla – sinä kirjailijana omistat aina oikeudet omiin kirjoihisi. Hoidamme lisäksi kaiken hallinnoinnin, joten sinä kirjailijana voit keskittyä kirjoittamiseen, luomiseen ja kertomiseen. Lue lisää täältä!

Tekstin muokkaamisesta helpompaa!

Kun olet lisännyt useita sivuja juoksevaa tekstiä, pääset nyt yksinkertaisesti oikealle sivulle yleisnäkymästä tuplaklikkaamalla sivua, jota haluat muokata – kursori siirtyy tällöin juuri kyseisen sivun alkuun!

Solentro esittäytyy Böcker & Brunch -tilaisuudessa Helsingborgissa sunnuntaina 10.3.!

Lue lisää täältä!

Tee oma taskukirja!

Lue lisää täältä!

Valokuvakirja alle 10 minuutissa!

Nyt voit tehdä oman valokuvakirjasi täysin automatisoidulla tavalla – ladattuasi kuvasi Solentron järjestelmään voit yksinkertaisesti määrittää, että kuvat sijoitetaan kirjaan automaattisesti – tämän yksinkertaisempaa ei olekaan!

Tietysti voit muokata kuvia, siirtää niitä sivulta toiselle ja kirjoittaa kuvatekstejä aivan yhtä yksinkertaisesti kuin aiemminkin!

Lisäksi voit nyt napin painalluksella täyttää kirjasi automaattisesti sivumallisivuilla, jotka on mukautettu joko kuville tai tekstille.

Parannettu kuvankäsittely!

* Voit nyt napin painalluksella täyttää kirjasi automaattisesti sivumallisivuilla, jotka on mukautettu joko kuville tai tekstille. Sivuja, joilla on sisältöä, ei muuteta – ja voit edelleen käyttää muitakin sivumalleja kuin automaattisesti ehdotettuja. * Rajaa kuvasi miten vain haluat – tuplaklikkaa kirjaasi lisäämääsi kuvaa muokataksesi sitä!
* Nimeä jokainen lataamasi kuva miten vain haluat – tuplaklikkaa kuvaa sen ollessa OMAT KUVAT -osiossa!
* Lataamiesi kuvien manuaalinen kääntäminen – tuplaklikkaa kuvaa sen ollessa OMAT KUVAT -osiossa!
* Kuvien automaattinen kääntäminen useimpien kameroiden tallentaman metadatan perusteella!
* Kuvan suurennus nyt siirretty lähemmäksi työkaluriviä yleiskatsauksen helpottamiseksi!

Parannettu editori!

* Kaivattu oikeinkirjoitustoiminto!
* Koko näytön tila tekstien muokkauksessa!

Parannuksia käyttöliittymässä!

* Mahdollisuus nähdä, mitä kuvia on jo lisätty kirjaasi (vihreä ruksi kaikkien lisättyjen/käytettyjen kuvien kohdalla)!
* Kuvan esikatselu drag n’ dropissa. Vedä kuva ja näe se hiiresi osoittimen vieressä, vetäessäsi sen kuva-alan yli näet suoraan, kuinka kuva sijoitetaan kirjaan!
* Piilota toisten projektien kuvaryhmät samaan tapaan kuin sivumalliryhmien piilottaminen tapahtuu!
* Uusia kirjakuvia ja esimerkkejä verkkosivulla!
* Graafisia parannuksia verkkosivulla – uudistettu ilme!

Uusi maksutapa!

Lue lisää täältä!

Myy Solentron kirjoja!

Lue lisää täältä!

TV4:n uutiset huomioivat "Olet mahtava! -tempauksemme"

Veljeni ja minä asetuimme kiireisen kevyen liikenteen väylän varteen Malmön keskustassa (kauniin kanavan varrella) ja jaoimme hieman iloa! Katso täältä!

Solentro tekee Ruotsin ennätyksen!

Solentro tekee Ruotsin ennätyksen Let ́s deal -tarjoussivulla - lue lisää täältä.

Solentro tekee yhteistyötä Squooshin kanssa – HALU KIRJOITTAA!

Sivusto on kehitetty Bokens alls sidor 2008-2011 -lukuprojektin puitteissa ja sitä on tukenut Ruotsin Valtion kulttuurineuvosto. Kyseessä on Itä-Götanmaan verkkopohjainen kirjallisuustalo. Ninniii Söderberg, Åbyn kirjaston kirjastonhoitaja, sekä åbylaisen Hultdalsskolan-koulun oppilaat ja opettajat ovat osallistuneet sivuston kehitystyöhön. SQUOOSHia pyörittää Itä-Götanmaan maakuntakirjasto. Squooshin kirjanluontiohjelma (jota ylläpitää Solentro) on täysin verkkopohjainen, ilmainen käyttää eikä se vaadi erityisen ohjelman lataamista.

Solentron kirjat auttavat maailman puutteessa eläviä lapsia!

Jokkmokkilainen koulu loi kirjan Solentrolla. Tämän jälkeen koululaiset ovat myyneet omilla teksteillä ja kuvituksella täytettyä kirjaa, jonka aiheena on lapsen oikeudet ja tarkoituksena auttaa lapsia muissa maissa. Muutaman myyntipäivän aikana he ovat keränneet jopa 20 065 kruunua. Solentro lahjoittaa lisäksi 10 kruunua jokaista myytyä kirjaa kohden samaan tarkoitukseen, Pelastakaa Lapset ry:lle.

Kuninkaallinen kiitos Solentrolle!

Kuten ehkä muistatte, Solentro loi yhdessä Ruotsin kansan kanssa hääkirjan kruununprinsessa Victorian ja Danielin kunniaksi – tänään postilaatikkoomme tipahti kuninkaallisella sinetillä varustettu kirje. Kirje sisälsi kiitoskortin morsiusparilta itseltään, allekirjoituksineen, kaikkineen… kortissa luki: ”Suurkiitos kaikesta ystävällisyydestä, huomaavaisuudesta ja anteliaisuudesta, jota osoititte meitä kohtaan häidemme yhteydessä. Arvostamme tätä suuresti. Se merkitsee meille paljon ja on antanut meille rakkaan, elinikäisen muiston. Victoria/Daniel”. Solentro haluaa kiittää kaikkia, jotka myötävaikuttivat kruununprinsessa Victorian & Danielin hääkirjan syntyyn onnentoivotuksillaan, terveisillään ja hauskoilla muistoillaan. Ilman TEITÄ hääkirjaa ei olisi syntynyt ja morsiuspari ei olisi saanut osakseen lämpimiä terveisiänne! KIITOS!

Solentron mentorista Vuoden mentori 2010 Skånessa!

Skånen ehdokas Ruotsin Vuoden Mentoriksi on valittu – voittaja on Anne Richardsson, Solentron Hampus & Tobias Schildfatin mentori – tee oma kirja. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä.

Kuninkaallinen hääkirja!

Solentro kerää Ruotsin kansan terveisiä ja valikoimasta terveisiä teemme kuningasperheelle lähetettävän hääkirjan. Klikkaa tästä kirjoittaaksesi terveisesi.

Paljon tyytyväisiä asiakkaita!

Koskaan aiemmin Solentrolla ei ole luotu yhtä paljon kirjoja:
Tuhansia kirjoja on toimitettu ja yli 20000 kirjatiliä avattu!

Uusia kirjakokoja!

Nyt voit valita useista erikokoisista kirjoista – sinä valitset!

Maxi - Suurin kirjamme, koko 200 x 270 mm

Panorama - Sopii hyvin valokuvakirjaksi, koko 200 x 148 mm

Square - Keskikokoinen kirja, koko 185 x 185 mm

Classic - Tietysti suosittu klassikkokokomme on tarjolla edelleen, koko 148 x 210 mm

Kirjoja puoleen hintaan!

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan!

Solentro on Kuukauden verkkosivu!

”Oikeiden” kirjojen julkaiseminen ei ole suurten kirjailijoiden yksinoikeus, lue lisää ja klikkaa tästä.

Solentro yhteistyössä Columbus-kustantamon kanssa!

Syksyn aikana aloitamme yhteistyön Columbus-kustantamon kanssa. Tietoa oman kirjan tekemisestä tulee löytymään useista Columbuksen julkaisemista kirjoista. Ensimmäisenä julkaistaan kirja Mitt liv och min släkt, josta tulee uusi painos marraskuussa Jos haluat lisätietoa, klikkaa tästä.

Damernas Värld -lehti näkee Solentron kuumana uutuutena!

Solentro on iloinen Damernas Värld -lehden nimettyä sen ”Hett Nu” -uutuudeksi (nro 10, 2008). Jos haluat nähdä artikkelin, klikkaa tästä.

Aikakauslehti Hennes valitsee Solentron!

Solentro sai neljä H:ta viidestä mahdollisesta. Jos haluat nähdä artikkelin, klikkaa tästä.

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Uutiset
bottom-banner-close