Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

www.solentro.fi

Valmistujaisjuhlat saattavat olla tänä vuonna hieman erilaiset kuin yleensä, mutta ne ovat edelleen loistava tilaisuus juhlia monia merkittäviä saavutuksia!

Viime viikkoina olemme nähneet monia hienoja tapoja, joilla ihmiset ovat pysyneet yhteydessä toisiinsa verkossa järjestettävien illallisten tai tietovisojen avulla.

Me Solentrolla haluamme, että opiskelijat voivat luoda helposti yhteisiä muistoja pysyessään kotona. “Kutsu muita” -toimintomme avulla voitte koota voimanne yhteen ja luoda vuosikirjan täynnä muistoja kaikilta luokkakavereilta ennen kuin tienne eroavat – kenenkään terveyttä riskeeraamatta!


#solentrostory – Terveisiä!

“Näinä vaikeina aikoina olen iloinen siitä, että #pysykotona mahdollistaa lasten, erityisesti Ellin kanssa kotona olemisen. Hän ei aivan ymmärrä, miksei äiti käy töissä, miksi emme voi viedä häntä suosikkikauppaansa, ja miksei hänen tarvitse mennä kouluun – mutta siitä huolimatta hän vain menee virran mukana.

Olemme ottaneet tavaksi joko värittää tai lukea kirjaa äidin tauon aikana, ja järjestin myös Ellille pienen yllätyksen. Esittelin hänelle tämän uuden kovakantisen valokuva-albumin, jonka loin yhdessä Solentrol:in kanssa. Albumin nähdessään hän rakastui siihen välittömästi!” - @fellowfashionista


Erittäin tyytyväiset asiakkaat!

Mikäli jokin askarruttaa sinua kirjasi tai valokuvakirjasi tekemisessä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä ja ehdotuksia!

Asiakaspalvelu
Sähköposti: info@solentro.com


 Terveisiä!

/Hampus & Tobias Schildfat, veljekset ja perustajat

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

Et pysty lukemaan uutiskirjettä? 
Klikkaa tästä.
Peruuta uutiskirjeen tilaus? Klikkaa tästä.