FB Skip to main content

"Tulin todella iloiseksi saadessani tietää, että voisin tehdä oman kirjan ja käyttää kaikkia tekstejä, jotka olen kerännyt vuosien mittaan. Nyt minulla on omat, kauniit kirjat upeine väreineen ja grafiikkoineen resepteilleni, runoilleni ja muille teksteilleni. Painatin jopa pienen albumin kirjetekstejä henkilökohtaiseksi lahjaksi ystävälle."
/Lisa, 39 vuotta

Tee jotain kaikista teksteistäsi ja luomuksistasi! Sinulla on kenties omia kertomuksia, runoja, kirjeitä, reseptejä, päiväkirjoja, blogeja tai muita tekstejä? On todella yksinkertaista kerätä tekstit kokoon ja suunnitella oma kirja. Valitse haluamasi lukuisista malleista ja kuvituksista. Voit myös ladata omia kuviasi - tee oma kirja!

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen
Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen. Summa oli ok, samoin tuote ja toimituksen nopeus.
TC Kiinteistöturva Oy
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan…
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan näköinen. Kiva lahja itselle ja kavereille täynnä muistoja kun seuraavasta matkasta ei uskalla edes haaveilla. Kirjat tulivat nopeasti.
Minna Paajanen
Uutiset
bottom-banner-close