FB Skip to main content

"Me teimme hääkirjan netissä ja kutsuimme kätevän sähköpostipohjaisen kutsupalvelun avulla häävieraita kirjoittamaan terveisiä, jotka tallentuivat suoraan kirjaan. Latasimme kirjaan myös hääkuvia ja kahden viikon kuluttua kaunis, sidottu, kovakantinen hääkirja tipahti postilaatikkoon. Elinikäinen muisto!"
/Emma & Anders

Sen sijaan, että kirjoittaisit rönsyileviä terveisiä häävieraskirjaan, sinun on nyt mahdollista tehdä mitä korkealaatuisin, oma, persoonallinen hääkirja! Anna sekä muiden että itsesi arvostama polttari- tai häälahja - suunnittele oma hääkirjasi!

Vinkki! Käytä sähköpostipohjaista kutsupalvelua, niin vieraiden terveiset tallentuvat automaattisesti suoraan kirjaan.

Tee oma hääkirjasi jo tänään!

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen
Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen. Summa oli ok, samoin tuote ja toimituksen nopeus.
TC Kiinteistöturva Oy
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan…
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan näköinen. Kiva lahja itselle ja kavereille täynnä muistoja kun seuraavasta matkasta ei uskalla edes haaveilla. Kirjat tulivat nopeasti.
Minna Paajanen
Uutiset
bottom-banner-close