FB Skip to main content

"Kollegan ollessa vaihtamassa työpaikkaa löysimme verkkosivun, jolla pystyi yksinkertaisesti kutsumaan kollegoita kirjoittamaan terveisiään ja lataamaan valokuvia, jotka tallentuivat suoraan läksiäiskirjaan. Reilun viikon kuluttua postitse saapui kaunis kirja. Voin vannoa, että kirja oli upea muisto täällä meillä vietetystä ajasta."
/Elisabeth Yllfors, maapäällikkö, Ruotsi, Unilever Foodsolutions

Anna lahjaksi jotain, mikä koskettaa ja säilyy muistona läpi elämän - oma läksiäiskirja! Uskallamme luvata, että kollegoilta saatu valokuvakirja henkilökohtaisine terveisineen ja kuvineen on erittäin arvostettu lahja. Jos käytät sähköpostipohjaista kutsupalvelua, terveiset ja kuvat tallentuvat automaattisesti suoraan kirjaan. Solentro auttaa sinua luomaan esim. oman kirjan, muistokirjan, leikekirjan tai valokuvakirjan työvuosista tai omista blogiteksteistäsi. Todella yksinkertaista!

  • Oman osaston työtoverit
  • Muut työtoverit
  • Asiakkaat
  • Tavarantoimittajat
  • Muut

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Uutiset
bottom-banner-close