FB Skip to main content

"Kun poikamme kastettiin, halusimme antaa hänelle jotain erityistä. Löysimme netistä Solentron, jonka verkkosivuilla pystyimme tekemään oman kirjan . Kätevän kutsupalvelun avulla kutsuimme koko suvun osallistumaan lähettämällä tekstejä, jotka tallentuivat suoraan kirjaan. Myös omien kuvien lataaminen oli mahdollista. Kirjasta tuli upea, pieni tarina meistä, hänestä ja elämän suurista ja pienistä asioista. Oma kastekirja, jonka uskomme antavan hänelle paljon iloa elämään."
/Mia ja Pär

Oletko kyllästynyt valokuvakehyksiin ja lusikoihin? Anna kastelahjaksi kaunis kastekirja, jossa on henkilökohtaisia terveisiä ja koskettavia valokuvia. Käytä sähköpostipohjaista kutsupalvelua, niin terveiset ja valokuvat tallentuvat automaattisesti suoraan kastekirjaan - elinikäinen muisto!

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen
Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen. Summa oli ok, samoin tuote ja toimituksen nopeus.
TC Kiinteistöturva Oy
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan…
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan näköinen. Kiva lahja itselle ja kavereille täynnä muistoja kun seuraavasta matkasta ei uskalla edes haaveilla. Kirjat tulivat nopeasti.
Minna Paajanen
Uutiset
bottom-banner-close