facebook_pixel

"Kun poikamme kastettiin, halusimme antaa hänelle jotain erityistä. Löysimme netistä Solentron, jonka verkkosivuilla pystyimme tekemään oman kirjan . Kätevän kutsupalvelun avulla kutsuimme koko suvun osallistumaan lähettämällä tekstejä, jotka tallentuivat suoraan kirjaan. Myös omien kuvien lataaminen oli mahdollista. Kirjasta tuli upea, pieni tarina meistä, hänestä ja elämän suurista ja pienistä asioista. Oma kastekirja, jonka uskomme antavan hänelle paljon iloa elämään."
/Mia ja Pär

Oletko kyllästynyt valokuvakehyksiin ja lusikoihin? Anna kastelahjaksi kaunis kastekirja, jossa on henkilökohtaisia terveisiä ja koskettavia valokuvia. Käytä sähköpostipohjaista kutsupalvelua, niin terveiset ja valokuvat tallentuvat automaattisesti suoraan kastekirjaan - elinikäinen muisto!

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Ensimmäinen kuvakirjani onnistui…
Ensimmäinen kuvakirjani onnistui erinomaisesti. Ohjelma oli helppokäyttöinen ja rajasi valinnat juuri sopivasti, jotta työ oikeasti eteni. Painojälki on hyvä ja palvelu erittäin hyvä. Kiitos!
Hanna-Kaisa Kyyrönen
Kirjani toimitettu nopeasti
Kirjani toimitettu nopeasti. Kirjan valmistumisesta ja kuljetuksesta informoitu hyvin. Kirja laadullisesti toiveeni mukainen. ENSIMMÄISTÄ KIRJAANI KOOTESSANI, KOIN OHJEET HIEMAN HAASTEELLISEKSI.🤗
KOTI

Minkälaisen kirjan haluat tehdä?

Solentro - tee oma kirja

Meidän päämääränämme on tarjota sinulle yksinkertaisin ja paras tapa tehdä oma kirjasi tai kuvakirjasi. Lue lisää...

Kuvakirja - on todella yksinkertaista kerätä valokuvat ja suunnitella oma kuvakirja. Sinulla on täysi taiteellinen vapaus luoda juuri sellainen valokuvakirja tai -albumi kuin haluat!

Keittokirjasi - Tee kaunis keittokirja!

Syntymäpäiväkirja - näin se kaikki alkoi, sillä halusimme antaa isällemme ainutlaatuisen syntymäpäivälahjan. Otimme yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin pyytäen heitä kuvailemaan häntä ihmisenä ja kokosimme tekstit syntymäpäiväkirjaksi - toimi sinäkin ja tee oma kirjasi!

Tutkintokirja - kutsu luokkakaverisi kirjoittamaan terveisensä sinulle ja kokoa oma ylioppilaskirja / vuosikirja / luokkakirja / tutkintokirja, joka muistuttaa sinua opiskeluajoistasi läpi elämän.

Muistokirja - kun läheinen nukkuu pois, jäljelle jäävät vain muistot. Tee oma muistokirja. Pyydä ystäviä ja sukulaisia kuvailemaan edesmennyttä, keräilemään tekstejä, kuolinilmoituksen, hautaustodistuksen ja valokuvia. Kokoa todella kauniiksi muistokirjaksi.

Kastekirja - anna lahjaksi kaunis kastekirja, jossa on henkilökohtaisia terveisiä ja koskettavia kuvia. Kirjaa kirjaan hauskoja tapahtumia ja muistoja lapsen elämän alkutaipaleelta - ja lapsen oma kastekirja on valmis!

Hääkirja - miksi kirjoittaa rönsyileviä terveisiä häävieraskirjaan, jos voit luoda oman, persoonallisen hääkirjasi! Anna arvostettu polttari- tai häälahja - suunnittele oma hääkirja!

Blogikirja - riippumatta siitä, mitä bloggaat, on upeaa voida säilyttää omaa blogia oikeana, painettuna kirjana kirjahyllyssä - luo siis oma blogikirjasi!

Läksiäiskirja - anna lahjaksi jotain, mikä koskettaa ja säilyy muistona läpi elämän - oma läksiäiskirja! Uskallamme luvata, että työtovereilta saatu valokuvakirja henkilökohtaisine terveisineen ja valokuvineen on erittäin arvostettu lahja. Käytä sähköpostipohjaista kutsupalvelua, niin terveiset ja kuvat tallentuvat automaattisesti suoraan kirjaasi.

Romaani/runokirja - tee kirja omista teksteistäsi ja kirjoituksistasi! Tekstien kerääminen ja kirjan suunnitteleminen on todella yksinkertaista - tee oma kirjasi!

Ensimmäinen kirjani - lisää tekstejä, lataa kuvia, valitse asettelu ja kerää kaikki muistot kokoon kauniiksi, mitä korkealaatuisimmaksi kirjaksi. Vertaansa vailla oleva muisto koko perheelle - tee oma "Ensimmäinen kirjani" jo tänään!

Uutiset
bottom-banner-close