FB Skip to main content

Kun läheinen nukkuu pois, jäljelle jäävät vain muistot. Voit elää muistot uudelleen keräämällä ne ja tekemällä oman muistokirjan. Tapa muistaa ja jakaa muistoja poismenneestä.

Pyydä ystäviä ja sukulaisia kuvailemaan edesmennyttä ihmisenä, keräilemään tekstejä, kuolinilmoituksen, hautaustodistuksen ja valokuvia. Oikeaksi, kauniiksi muistokirjaksi kerättynä sinulla on hieno muisto, johon palata.

Sinun tarvitsee vain syöttää sähköpostiosoitteet Solentron kutsupalveluun, niin lähetämme kutsut ja niin terveiset kuin kuvatkin tallentuvat suoraan kirjaasi. Yksinkertaista ja nopeaa - unohtumaton muisto - oikea muistokirja!

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen
Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen. Summa oli ok, samoin tuote ja toimituksen nopeus.
TC Kiinteistöturva Oy
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan…
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan näköinen. Kiva lahja itselle ja kavereille täynnä muistoja kun seuraavasta matkasta ei uskalla edes haaveilla. Kirjat tulivat nopeasti.
Minna Paajanen
Uutiset
bottom-banner-close