Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

NÄIN TEET KIRJAN          KIRJAKOOT         KIRJATYYPIT         TOIMITUSAIKA         YHTEYSTIEDOT

KIRJA, JOKA MUISTETAAN

Rakastetun ystävän tai perheenjäsenen menettäminen on valitettavasti jotain, mitä useimmat meistä joutuvat kokemaan yhdessä jos toisessakin elämänvaiheessa. Henkilökohtainen muistokirja saattaa olla jotain hyvin erityistä, joka auttaa sinua suruprosessissasi sekä tarjoaa ihania muistoja rakkaasta.

Säilö ajatuksia, viestejä, valokuvia ja muistoja kauniiseen muistokirjaan, joka kulkee mukana läpi sukupolvien. Näin pidät tämän erityisen henkilön muiston elävänä.

 
TEE KIRJA TÄÄLLÄ 
 
 

ON HÄNEN PÄIVÄNSÄ!

Pian on äitienpäivä ja sinun tulisi juhlia äitiä enemmän kuin koskaan ennen. Anna äidille lahjakortti, jotta hän voi tehdä oman kirjansa kauniilla muistoilla. Näin hän voi tehdä omasta lahjastaan itselleen mieluisan!

Lähetä meille sähköpostia tilataksesi lahjakortin

 

KUUKAUSITTAISET SUOSIKKIMME

SQUARE

185 x 185 mm

 
LUE LISÄÄ
 

VIHKOSIDOTTU

Värilliset kansi ja koristelu

 
LUE LISÄÄ
 
 

@chloeelaurenclark

#SOLENTROSTORY

“Otan AINA valokuvia Myahista, mutta halusin laittaa valokuvakirjaan joitakin kuvia hänen elämänsä ensimmäisestä vuodesta!  Se on paljon parempi ratkaisu kuin vain pitää kuvat puhelimessani...  

Tämän kauniin, kovakantisen kirjan luominen ja suunnittelu @solentro.global-sovelluksessa oli niin helppoa, että prosessi osoittautui vielä paremmaksi kuin olin toivonut! Menin kirjaimellisesti sovellukseen, latasin haluamani valokuvat ja siirtelin niitä ympäriinsä suunnitellen, miltä halusin kirjani näyttävän. Kaikki kävi niin helposti! Olen kirjaimellisesti äärettömän iloinen lopputuloksesta!“

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta 💛

SEURAA MEITÄ

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 39.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 39.90 eur. Alennuksesi koskee 39.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.