Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

NÄIN TEET KIRJAN          KIRJAKOOT         KIRJATYYPIT         TOIMITUSAIKA         YHTEYSTIEDOT

SOLENTRO PUHELIMESSASI!
Lykkäätkö oman valokuvakirjasi tekemistä? Tee se NYT!

ESITTELEMME MAHDOLLISUUDEN LUODA...

... mitä kauneimman valokuvakirjan muutamassa sekunnissa suoraan puhelimestasi! Käytä puhelimeesi tallennettuja valokuvia ja Solentron sovellus suunnittelee kirjan automaattisesti. Nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin – luultavasti maailman paras valokuvakirja!

Onko sinulla jo käyttäjätili Solentrolla? Lataa sovellus ja kirjaudu sisään sovellukseen nykyisillä kirjautumistiedoillasi.

Sovelluksessa tekemäsi valokuvakirja on erillään verkosta, eikä se vaikuta nykyiseen kirjatiliisi. Sovelluksemme on ihanteellinen puhtaan valokuvakirjan tekemiseen, joko ilman tekstiä tai vain vähäisellä tekstillä. Verkkoratkaisumme on ihanteellinen, kun haluat täyden vapauden suunnitella aivan minkä tyyppisen kirjan haluat!

Saatavana sekä iOS:lle että Androidille!

 
LATAA NYT
 

ÄLÄ SUOTTA ODOTA,
SILLÄ UUSI VALOKUVAKIRJASI ODOTTAA SINUA!

 
KOKEILE SOVELLUSTAMME TÄNÄÄN
 
 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta 💛

SEURAA MEITÄ

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 39.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 39.90 eur. Alennuksesi koskee 39.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.